"Hrvatsku sine voli"

Zlatko Dalić objavio je spektakularne prizore s koncerta "Domu mom" : "Pravi čovjek, na pravom mjestu!"

Zlatko Dalić Zlatko Dalić Livio Andrijic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 6 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 4 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 3 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 2 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 1 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 5 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 10 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 7 Meri Cetinić +19 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 15 Galerija

Zlatko Dalić objavio je na profilu na Instagramu videa s koncerta "Domu mom" koji je održan u Areni Zagreb pred 20 tisuća ljudi.

Izbornik naše nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nije propustio veliki domoljubni koncert "Domu mom" u Areni Zagreb na kojem je bilo 20 tisuća ljudi, a dio atmosfere podijelio je na svom profilu na Instagramu.

Zlatko je objavio nekoliko videa s koncerta, među kojima se našao i onaj s Tomislavom Bralićom i klapom Intrade, s pjesmom "Ero s onoga svijeta" i "Ratnici svjetla".

"Hrvatsku sine voli", napisao je Zlatko uz jedan od videa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

"Kako je ovo emotivno, predivno", "Zlatkoooo, domovina u srcu", "Vjera i domoljublje na putu do dobrih i najboljih rezultata", "Koliko srca za Hrvatsku", "Pravi čovjek, na pravom mjestu", "Hrvatska iznad svega", komentirali su njegovi pratitelji.

Na koncertu, koji je započeo Lijepom Našom i molitvom, nastupili su Dražen Žanko, Meri Cetinić, Klapa sveti Juraj HRM, Đani Stipaničev, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Ana Žagar, klapa Cambi, Ličke drvosječe, Najbolji hrvatski tamburaši, Adalbert Turner Juci, klapa Cesarice, Ante Gelo, Zorica Kondža, Zaprešić Boysi, Opća opasnost, Dražen Zečić, Miroslav Škoro, Mate Bulić i Tiho Orlić i drugi.

"Nije ovo tipičan koncert, ovo je obiteljsko okupljanje. Ideja je da ovo postane tradicija”,”, poručio je svima s pozornice voditelj koncerta Marin Periš i najavio reprizu u Zadru za 30. studeni.

1/47 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 53 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 52 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 51 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 50 +42 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 49 Celebrity Pogledajte atmosferu s domoljubnog koncerta "Domu mom" u Areni Zagreb, počeo je molitvom, a zapjevalo je čak 25 izvođača!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Björn Andrésen - 3 Björn Andrésen - 2 Björn Andrésen - 1 Björn Andrésen - 4 +8 Björn Andrésen - 1 Nekad i sad Titula najljepšeg dječaka na svijetu donijela mu je prokletstvo, ni danas se nije oporavio od mučnih situacija u kojima je morao biti, a evo kako sada izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene