kakav strukić!

Kolinda u elegantnom izdanju pokazala nikad vitkiju figuru, a nakon dugo vremena u izlasku joj se pridružio i suprug Jakov!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Damir Krajac/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Blanka Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Biesrka Petrović, Blanka Mateša i Mimi Vurdelja Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Andrej Plenković Kolinda Grabar-Kitarović i Marin Čilić Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +19 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović prisustvovala je svečanoj dodjeli priznanja našim najboljim sportašima, a s njom je došao i suprug Jakov.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (55) ukrala je svu pozornost kada se pojavila na dodjeli priznanja najboljim sportašima Hrvatskog olimpijskog odbora u Zagrebu.

Za tu je prigodu odabrala elegantnu haljinu u kraljevsko plavoj nijansi, koja je na području struka pripijena uz tijelo, pa je istaknula Kolindinu nikad vitkiju figuru.

Tamo se družila s novopečenom suprugom Zlatka Mateše, Blankom, i premijerom Andrejem Plenkovićem, a uručila je i nagradu tenisaču Marinu Čiliću. Domaći mediji navode kako joj se u izlasku pridružio i suprug Jakov Kitarović, no fotografi ga nisu uspjeli snimiti na događaju.

Par se proteklih godina rijetko pojavljuje zajedno u javnosti, a zadnji put smo ih zajedno imali priliku vidjeti u rujnu ove godine, na svečanom otvorenju 73. Hanžekovićeva memorijala.

Kolinda je jednom prilikom otkrila zašto Jakova rijetko viđamo otkako je završio njezin predsjednički mandat.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", ispričala je početkom godine za Gloriju.

Tom je prilikom istaknula i kako je Jakov vrlo ozbiljno shvaćao svoje dužnosti domaćina supružnika za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", objasnila je Kolinda.

Kolinda i Jakov vjenčali su se 1996. godine u Rijeci i zajedno imaju dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +25 Mila Horvat Celebrity Zbog ove provokativne haljine Milu Horvat počastili titulom najzgodnije žene u Hrvatskoj, sve će vam biti jasno kad vidite fotografije koje je objavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene