''Hvala na ljubavi''

Prijović nastavlja turneju po Hrvatskoj, uskoro dolazi u Rijeku i Varaždin, ovo su datumi!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Ivan Peric / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 26 Aleksandra Prijović - 25 Aleksandra Prijović - 24 Aleksandra Prijović - 23 Aleksandra Prijović - 22 Aleksandra Prijović - 21 +19 Aleksandra Prijović - 20 Galerija

Nakon pet zagrebačkih Arena i pet koncerata u Osijeku, Aleksandra Prijović najavila je spektakl i u Rijeci i Varaždinu.

Aleksandra Prijović i peti dan za redom, oduševila je prepun Gradski vrt. I na posljednjem koncertu Osječani su od riječi do riječi pjevali njezine hitove u glas.

Gost iznenađenja bio je popularni reper Nucci, koji je s Aleksandrom otpjevao hit Đerdan.

''Znaš koliko te podržavam i volim ono što radiš i zaista mi je jako drago sto si večeras ovdje jer znam koliko te publika voli gdje god dođeš'', poručila je Aleksandra.

''Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam barem mali dio ove novije povijesti koju pišeš. Drago mi je što uspijeva kroz sve ove koncerte približiti vam koliko je ona stvarno normalna i prizemna osoba i stvarno veliki prijatelj.''

Aleksandri se, na oduševljenje publike, ponovno na pozornici pridružila i majka Borka Mihajlović.

Iznenađenjima večeras nije bilo kraja. Iako je spektakl u Osijeku priveden kraju, turneja Od istoka do zapada po drugim hrvatskim gradovima se nastavlja.

''Hvala na ljubavi, hvala na gostoprimstvu, divno nam je bilo u ovome gradu, u to ime večeras imam tu sreću najaviti da su prije nekoliko trenutaka pušteni u prodaju koncerti u Rijeci 14.4. i Varaždinu 26.4. Jako se radujem i hvala vam još jednom na divnoj energiji. Jedva čekam ponovno doći u ovaj grad, turneja se nastavlja, volim vas i hvala vam do neba!''

I u Osijek su Aleksandru došli podržati brojni kolege - Boban Rajović, Voyage, Rada Manojlović, Ana Bekuta i Nucci. Bilo je ovo zasigurno pet dana koji će Osječani pamtiti i o kojima će se još dugo pričati.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput se pojavila u najkraćoj mogućoj haljini, jedan krivi potez u njoj bio bi dovoljan da pokaže previše!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kći Karmele Vukov-Colić Rea Vukov-Colić i Igor Vrandečić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +18 Karmela Vukov-Colić Celebrity Udala se lijepa kći Karmele Vukov-Colić, na svadbu je došao i mladenkin otac koji je dugo bio pravi misterij javnosti!
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene