To su pravi fanovi

U Gradskom vrtu osvanule poruke zahvale za Priju, vidi se koliko znači svojim obožavateljima: "Ti si naš san!"

Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 1 Ivan Perić/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 10 Aleksandra Prijović - 16 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Nucci Aleksandra Prijović - 26 Aleksandra Prijović - 21 Aleksandra Prijović - 22 +20 Aleksandra Prijović - 23 Galerija

Aleksandri Prijović su na petom koncertu u Osijeku uputili poruke zahvale na transparentima u publici.

Aleksandra Prijović održala je peti, ujedno posljednji koncert po redu u Osijeku na kojem su uživale tisuće njezinih obožavatelja.

Koliko im je bilo lijepo i koliko su se zabavili svjedoče i brojni transparenti koje su joj izradili ovih dana, a i na posljednjem koncertu se istaknuo jedan koji je u rukama držala jedna od njezinih obožavateljica.

"Prijo, hvala za svaki dan, ti si naš san", pisalo je na njemu.

Aleksandra je za veliko koncertno finale obukla kratku blistavu haljinu koja joj je pristajala kao salivena dok je u njoj zaplesala na prve taktove svojih pjesama.

"Dobro večer Osijek! Jako dobro smo se zabavili ova četiri dana, a pitanje je hoćemo li napraviti večeras najveću žurku?", pozdravila je Aleksandra svoju publiku koja je ponovno ispunila dvoranu Gradski vrt.

Gost joj je bio jedan od najpopularnijih regionalnih glazbenika, srpski reper Nucci, koji je i u Hrvatskoj jedan od najslušanijih.

"Hvala tebi, velika mi je čast i zadovoljstvo što sam mali dio ove povijesti koju pišeš. Drago mi je da vidim da vam uspijeva kroz ove koncerte približiti koliko je prizemna osoba i stvarno veliki prijatelj. Hvala ti puno", izjavio je Nucci na pozornici.

Pogledaji ovo Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 Celebrity Aleksandra Prijović ipak će nastupiti u Zadru? Otkriven dio plana koji obuhvaća čak osam koncerata u Višnjiku!

Na četvrtom koncertu Prija je u jednom trenutku dobila majicu od fanova iz publike, koju je odmah obukla i na kojoj su bili ispisani stihovi njezine pjesme, a te večeri specijalna gošća bila joj je pjevačica Ana Bekuta.

"Drago mi je što se namestilo tako da pjevam u tvom kraju. Ipak je važno da napravimo spektakl tamo gdje smo rasli, išli u školu. Pogledaj koliko te ljudi vole. Želim da te služi glas dugo, dugo", rekla je Ana, a onda je Aleksandra dodala:

"Nikada nisam mislila da ću dijeliti binu s Vama. Sanjarila sam o tome. Moja velika želja je bila da stojim pored žive legende. Sve vaše pjesme znam i ovo mi je velika čast."

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Aleksandri Prijović je na pozornicu doletio presladak poklon, odmah je znala što će učiniti s njim: "Dat ću ovo..."

Podsjetimo, pjevačica je odrasla u Belom Manastiru, koji je 30 kilometara od Osijeka, zbog čega je odlučila posjetiti rodnu kuću i prespavati u njoj dok boravi u tom kraju.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Blake i Robyn Lively - 5 Blake i Robyn Lively - 4 Blake i Robyn Lively - 2 Blake i Robyn Lively - 3 +21 Blake i Robyn Lively - 6 Zanimljivosti Jedna od najljepših glumica snimljena u rijetkom izlasku sa starijom sestrom, razlika od 16 godina među njima jedva se vidi!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Ermakova - 5 Anna Ermakova - 4 Anna Ermakova - 1 Anna Ermakova - 2 +19 Anna Ermakova - 3 Celebrity Slavni otac ju godinama nije htio priznati, ali s vremenom je postala njegova kopija i ipak se morao predomisliti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene