ima li napretka?

Saša Lozar odradio je finalni nastup nakon što je njegov falš postao hit na internetu, je li uspio popraviti dojam?

Saša Lozar Saša Lozar Vanesa Pandzic / CROPIX 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Finalisti Dore 2024. - 7 Finalisti Dore 2024. - 27 Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar i Severina +7 Dora 2024. - 10 Galerija

Saša Lozar odradio je svoj finalni nastup, a mnogi su ga s nestrpljenjem čekali zbog falša koji mu se dogodio u polufinalu.

Saša Lozar nastupio je sedmi po redu na finalu Dore 2024. sa svojom pjesmom ''Ne plačem zbog nje'', a njegov nastup svi su s nestrpljenjem čekali zbog gafa koji mu se dogodio na polufinalu.

Visoku notu Saša je u finalu dobro izveo te ispravio grešku koja je mnogima postala glavna šala i meme.

Je li Sašin finalni nastup bio bolji od polufinalnog?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Ovog puta promijenio je i odjevnu kombinaciju. U polufinalnoj emisiji bio je u odijelu, a sada se odlučio za crnu baršunastu majicu i kožne hlače.

Podsjetimo, Saša je bio jedan od natjecatelja koji su falšali u polufinalu, a čiji su videozapisi brzo postali glavna tema na internetu.

Nakon svega se i sam oglasio te našalio na svoj račun.

Pogledaji ovo Dora 2024 Celebrity Gaf u prijenosu Dore uživo: Nastup kasnio zbog tehničkih problema, kratko se na pozornici nije događalo baš ništa!

"Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. Shit happens. Vidimo se u finalu! Još je k tome veljača, mačke će me razumjeti", našalio se pjevač u pričama na Instagramu.

Pogledaji ovo Severina i Saša Lozar Celebrity Saša Lozar javno se ispričao Severini zbog komentara koji joj je uputio na Dori: ''U životu postoje momenti u kojima se pretjera...''

Hrvatska će danas saznati tko će nas predstavljati na Eurosongu u Švedskoj.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Finalisti Dore 2024. - 1 Finalisti Dore 2024. - 27 Finalisti Dore 2024. - 26 Finalisti Dore 2024. - 25 +23 Finalisti Dore 2024. - 24 Celebrity Gaf u prijenosu Dore uživo: Nastup kasnio zbog tehničkih problema, kratko se na pozornici nije događalo baš ništa!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput i Bloom - 2 Nekad i sad Maja Šuput pokazala je svoju nikad viđenu fotografiju iz djetinjstva, je li moguće da Bloom toliko liči na nju?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene