NASTALA JE neugodna tišina!

Gaf u prijenosu Dore uživo: Nastup kasnio zbog tehničkih problema, kratko se na pozornici nije događalo baš ništa!

Dora 2024 Dora 2024 Vanesa Pandzic / CROPIX 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Finalisti Dore 2024. - 1 Finalisti Dore 2024. - 27 Finalisti Dore 2024. - 26 Finalisti Dore 2024. - 25 Finalisti Dore 2024. - 24 Finalisti Dore 2024. - 23 Finalisti Dore 2024. - 22 Finalisti Dore 2024. - 21 Finalisti Dore 2024. - 20 Finalisti Dore 2024. - 19 +17 Finalisti Dore 2024. - 17 Galerija

Prije nastupa Borisa Štoka na Dori se pojavila ogromna tehnička pogreška, neugodna tišina nastala je u studiju, ali i u kućanstvima gledatelja.

Ovogodišnja Dora puna je neugodnih iznenađenja koja se događaju izvođačima, ali i organizatorima ovog pjevačkog natjecanja.

Nakon što su se prve dvije večeri gledatelji žalili na loš zvuk tijekom prijenosa, sada se prije nastupa Borisa Štoka dogodila ogromna pogreška.

Naime, gotovo pola minute tišine emitiralo se na malim ekranima, nakon čega je voditelj Duško Ćurlić ''doletio'' na pozornicu i otkrio da je u pitanju tehnička podrška.

Pogledaji ovo Saša Lozar Celebrity Saša Lozar odradio je finalni nastup nakon što je njegov falš postao hit na internetu, je li uspio popraviti dojam?

''Ovo je prijenos uživo! Dragi ljudi može malo podrške, greške se događaju, imamo jedan tehnički problem….'' rekao je.

Kadar je potom opet vraćen na pozornicu na kojoj se nije događalo ništa, a potom su kamere usmjerene prema prostoru u kojem sjede izvođači dok Boris Štok ne stigne na pozornicu.

Sve se brzo proširilo i društvenim mrežama.

 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput i Bloom - 2 Nekad i sad Maja Šuput pokazala je svoju nikad viđenu fotografiju iz djetinjstva, je li moguće da Bloom toliko liči na nju?

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 1 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 1 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar +14 Aleksandra Dojčinović - 3 Celebrity Naša dizajnerica i bivši Kolindin savjetnik bili su u prvom izlasku otkako su dobili prinovu, svoju vezu inače drže u potpunoj tajnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene