Evo gdje su bili

Naša dizajnerica i bivši Kolindin savjetnik bili su u prvom izlasku otkako su dobili prinovu, svoju vezu inače drže u potpunoj tajnosti

Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Igor Soban/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 1 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 1 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović - 2 Aleksandra Dojčinović - 4 Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović - 1 Aleksandra Dojčinović - 1 +9 Aleksandra Dojčinović Galerija

Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar bili su u prvom izlasku od rođenja kćerkice, evo gdje su uživali.

Povodom 150. obljetnice osnutka i kontinuiranog rada Hrvatskog liječničkog zbora, održan je Liječnički bal u Hrvatskoj. U zagrebačkom hotelu Esplanade okupili su se brojni ugledni uzvanici, a među njima se našao i jedan poznati par, koji svoju privatnost vješto skriva od javnosti.

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović i liječnik Tomislav Madžar prisustvovali su svečanoj večeri, a iako su izbjegli fotografe prilikom ulaska u dvoranu, kamere su ih uhvatile dok su već sjedili za stolom.

Ovo je prvi izlazak para nakon što su dobili kćerkicu koja je na svijet stigla sredinom studenoga prošle godine, a dizajnerica ju je rodila s 42 godine.

Aleksandra je nosila crnu haljinu te je do izražaja došla njezina duga kosa i posebne naušnice, a njen partner nosio je tamno plavo odijelo.

Vijest o dolasku prinove otkrili su njihovi bliski prijatelji u lipnju 2023. za Večernji list. Par tada o toj temi nije htio ništa komentirati i Aleksandra se do sada uspješno skrivala od javnosti.

Madžar i Dojčinović i inače su tajnoviti oko svoje veze te vješto čuvaju detalje za sebe, no često ih se tijekom godina moglo vidjeti zajedno na sportskim i raznim drugim društvenim događanjima.

Inače, Madžar je javnosti poznat po tome što je bio savjetnik bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Aleksandra inače stoji iza brenda Lei Lou, koji se od malog poduzeća razvio u vrlo popularan i traženi modni brend, koji nose brojne domaće, ali i strane zvijezde, a nakon što je prošle godine otvorila butik u strogom centru Zagreba, nedavno je otvorila još jedan u kojem prodaje samo naočale.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stela Rade Stela Rade - 2 Stela Rade - 1 Stela Rade - 16 +23 Stela Rade - 13 Celebrity Hrvati poludjeli za harmonikašicom koja nije prošla na Doru, javila joj se čak i Severina, a svi se isto pitaju: ''Zašto ovo nije prošlo?''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s obitelji - 7 Nika Barišić s obitelji - 2 Nika Barišić s obitelji - 4 Nika Barišić s obitelji - 5 +22 Nika Barišić s obitelji - 6 Celebrity Zvijezda Kumova pozirala je sa svojim zgodnim bratom, a na fotografiji im se pridružila i mama, koja je nedavno sve očarala ljepotom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene