ma što se to događa?

Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 2 Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 2 +19 Kate Middleton i princ Willam Galerija

Ministarstvo obrane Velike Britanije najavilo je sudjelovanje princeze Kate Middleton na paradi Trooping the Colour u lipnju ove godine, što iz kraljevske palače zasad nije potvrđeno.

Ministarstvo obrane Velike Britanije najavio je povratak princeze Kate Middleton njezinim kraljevskim službenim dužnostima i to tako da je na službenoj stranici objavilo da će ona sudjelovati na paradi u Londonu 8. lipnja i da će to zapravo biti njezin prvi veći angažman nakon operacije abdomena.

Riječ je o vojnoj paradi Trooping the Colour koja će biti održana povodom rođendana kralja Charlesa, no zanimljivo je kako iz Kensingtonske palače nije došla potvrda te vijesti, a Daily Mail saznaje kako se Ministarstvo nije niti konzultiralo s njezinim dužnosnicima po tom pitanju.

Izvor blizak Kate i princu Williamu izjavio je da sudjedlovanja njih dvoje na službenim događanjima uvijek najavljuje palača, a ne Ministarstvo obrane. No čini se da se oni nadaju da će Kate biti dovoljno dobro da prisustvuje jednom od ključnih ceremonijalnih događaja u godini, prenosi Daily Mail

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Teoretičari zavjere ušutjeli nakon izlaska Kate Middleton u javnost: ''Zdravlje je na prvom mjestu, nadam se da će sve lako podnijeti''

Kate je ovih dana bila snimljena prvi put u javnosti nakon operacije abdomena kojoj je bila podvrgnuta u siječnju ove godine, i dok jedan dio obožavatelja kraljevske obitelje ne krije veselje zbog toga, drugi dio je zaključio da to uopće nije ona.

Paparazzi su snimili Kate u blizini Windsora, na suvozačevom mjestu automobila koji je vozila njezina majka Carole Middleton. Princeza je imala ozbiljan izraz lica i pogled je sakrila iza tamnih naočala, no neki su uvjereni kako je riječ o njezinoj dvojnici. Pritom ističu da žena na fotografiji ima različite crte lice nego Kate te da je kvaliteta fotografija poprilično loša.

"To nije Kate na fotografiji jer su svi njezini madeži na licu magično nestali. Objavljivanje ove fotografije u SAD-u je glupa taktika koja ima za cilj ušutkati Amerikance koji su je ismijavali”, "Želim Audi s 5 kotača poput Kate Middleton... Nadam se da to nije automobil kojemu imaju pristup samo članovi kraljevske obitelji", ''Dvojnica. Kate Middleton ima madež iznad usne, točno ispod jabučice na obrazu. TMZ, Backgrid i Carole Middleton skuhali su laž? Prinče Williame, vrijeme je da se završi ova farsa. Gdje je Kate Middleton?", "Ozbiljno, tko se nalazi ispod ove loše namještene perike?", neki su od komentara koji su se proširili platformom X.

Kate je snimljena nakon što je njezin suprug princ William odbio javno odgovoriti kako je ona. Princeza inače nije bila viđena ni na jednom kraljevskom događaju otkako se pojavila u crkvi u Sandringhamu na Božić s Williamom i njihovom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom. Zbog toga su se počele širiti zavjere o tome zašto je zapravo tako dugo nema, pa su iz Kensingtonske palače prije nekoliko dana objavili vijest da je dobro kako bi ih ušutkali.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Glasnogovornik Kate Middleton otkrio u kakvu je stvarno stanju, teorije zavjere se ne stišavaju: "Jasno smo to dali do znanja!"

William se sa stadiona otputio u Osnovnu školu Svih svetih, gdje je zahvalio grupi školaraca što su mu poklonili buket cvijeća za Kate i plišane igračke u obliku velških zmajeva za njihovu djecu.

"Predat ću cvijeće Catherine, hvala vam puno", zahvalio im je.

Prošlog mjeseca William je zahvalio javnosti na ljubaznim porukama podrške, dok je na događaju u Londonu govorio o Kate i kraljevoj dijagnozi raka.

Kate se inače oporavlja u obiteljskom domu u Adelaide Cottageu u Windsoru, a princ William nedavno je na jednom događaju, na koji je došao sam, zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi Kate, ali i ocu kralju Charlesu, kojemu je dijagnosticiran rak.

"To nam jako puno znači", istaknuo je tada William.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid i Bradley Cooper Gigi Hadid i Bradley Cooper Gigi Hadid i Bradley Cooper Bradley Cooper i mama Gloria Campano +24 Bradley Cooper i mama Gloria Campano Celebrity Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera šokirao je priznanjem o tome što prakticira kod kuće dok mu je kći prisutna!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac i Milenko Bašić - 1 Josipa Pleslić - 3 Josipa Rimac i Milenko Bašić - 3 Josipa Rimac i Milenko Bašić - 4 +19 Josipa Rimac i Milenko Bašić - 5 Zanimljivosti Bivša kninska kraljica ni nakon skandala koji su se nanizali nije se odrekla svog omiljenog poroka, evo u čemu je snimljena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene