još se ne znaju svi detalji

Teoretičari zavjere ušutjeli nakon izlaska Kate Middleton u javnost: ''Zdravlje je na prvom mjestu, nadam se da će sve lako podnijeti''

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton i princ William s djecom - 8 Kate Middleton i princ William Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 +19 Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Galerija

Kate Middleton se pojavila u javnosti prvi put nakon operacije abdomena, a društvenim se mrežama šire reakcije kraljevskih obožavatelja.

Obožavatelji britanske kraljevske obitelji ne kriju radost nakon što se njihova miljenica, princeza Kate Middleton pojavila u javnosti prvi put nakon operacije abdomena kojoj je bila podvrgnuta još u siječnju i nakon što su je posljednji put vidjeli za prošli Božić.

Kate, koja se oporavlja od spomenute operacije, konačno je snimljena u blizini Windsora dok ju je u automobilu vozila njezina majka Caroline Middleton. Bila je ozbiljnog izraza lica, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Fotografije pogledajte OVDJE.

"Kakav užitak vidjeti je", "Divno je vidjeti je vani i na svježem zraku. Nadam se da će sve lako podnijeti, zdravlje je na prvom mjestu", "I to sa svojom divnom mamom", neki su od komentara na platformi X.

Pogledaji ovo Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 3 Celebrity Kraljevska obitelj prolazi kroz teško razdoblje, a izostanak javne potpore njezine važne članice itekako se osjeti

Kate je snimljena nakon što je njezin suprug princ William odbio javno odgovoriti kako je ona. Princeza inače nije bila viđena ni na jednom kraljevskom događaju otkako se pojavila u crkvi u Sandringhamu na Božić s Williamom i njihovom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom. Zbog toga su se počele širiti zavjere o tome zašto je zapravo tako dugo nema, pa su iz Kensingtonske palače prije nekoliko dana objavili vijest da je dobro kako bi ih ušutkali.

William se sa stadiona otputio u Osnovnu školu Svih svetih, gdje je zahvalio grupi školaraca što su mu poklonili buket cvijeća za Kate i plišane igračke u obliku velških zmajeva za njihovu djecu.

"Predat ću cvijeće Catherine, hvala vam puno", zahvalio im je.

Prošlog mjeseca William je zahvalio javnosti na ljubaznim porukama podrške, dok je na događaju u Londonu govorio o Kate i kraljevoj dijagnozi raka.

Kate se inače oporavlja u obiteljskom domu u Adelaide Cottageu u Windsoru, a princ William nedavno je na jednom događaju, na koji je došao sam, zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi Kate, ali i ocu kralju Charlesu, kojemu je dijagnosticiran rak.

"To nam jako puno znači", istaknuo je tada William.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Glasnogovornik Kate Middleton otkrio u kakvu je stvarno stanju, teorije zavjere se ne stišavaju: "Jasno smo to dali do znanja!"

Nagađanja o Kateinu stanju bila su glavna tema razgovora na društvenim mrežama dok ljudi nastavljaju sumnjati i raspravljati zašto je tako dugo nema u javnosti. Biografkinja kraljice Camille Angela Levin sugerirala je čak da princeza ima problema s mentalnim zdravljem, navodeći kako se princ William morao nositi s plakanjem i vrištanjem svoje majke princeze Diane kad je imao 15 godina, što ga je moglo pripremiti za zdravstveno stanje njegove supruge.

Novinarka Concha Calleja tvrdi pak da je Kate bila na histerektomiji, uklanjanju maternice, i da su je morali intubirati zbog ozbiljnih komplikacija nakon operacije, a tvrdi i da za to ima čvrste izvore.

"To su potpune besmislice, ta novinarka nije ni pokušala provjeriti bilo što od toga što je rekla. Sve je izmišljeno", rekao je izvor iz palače.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 +25 Princeza Charlotte, princ Louis i Kate Middleton Celebrity Kate Middleton pojavila se u javnosti prvi put nakon operacije zbog koje je nestala, uz nju je bila jedna od najvažnijih osoba!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Detelić i Igor Mešin - 1 Filip Detelić i Igor Mešin - 6 Filip Detelić i Igor Mešin - 2 Filip Detelić i Igor Mešin - 5 +7 Filip Detelić i Igor Mešin - 3 Zanimljivosti Pogledajte kako je novi voditelj našeg hit-showa uspio zbuniti Igora Mešina: "Ovo sigurno nije bio najbolji trenutak večeri!"
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene