Pronađi razliku!

Evo kako je Antonija Šola utjelovila našu pjevačicu i voditeljicu u hit-showu, ni ona sama nije vjerovala što vidi: ''Minea bolja od Minee!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola kao Minea Minea, Antonija Šola, TLZP Minea, Antonija Šola, TLZP Antonija Šola, TLZP - 11 Antonija Šola, TLZP - 10 Antonija Šola, TLZP - 7 Antonija Šola, TLZP - 5 Antonija Šola, TLZP - 4 Antonija Šola, TLZP - 3 Minea, Antonija Šola, TLZP +18 Antonija Šola, TLZP - 37 Galerija

Minea i Antonija Šola pozirale su zajedno nakon druge epizode showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', u kojoj je Šola utjelovila našu voditeljicu i pjevačicu.

Antonija Šola u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" nije imala nimalo lagan zadatak. Gljiva joj je ovaj put dodijelila Mineu, koja je članica žirija i Antonijina draga kolegica.

"To mi je bila najdraža pjesma u mojoj tinejdžerskoj fazi, u tim godinama mi je čak bila i uzor jer sam i ja htjela biti Minea", otkrila je.

Izvela je pjesmu "Good boy", a Minea nije mogla sakriti oduševljenje i tijekom nastupa se cijelo vrijeme smijala i dovikivala: "Bravo!", a na kraju je ustala i zapljeskala joj.

Antonijin nastup bio je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Alen Bičević, TLZP - 1 Celebrity Reakcije na transformaciju našeg pjevača u Aleksandru Prijović su urnebesne: ''Dobro bi se čovjek zeznuo da te vidi ovakvog...''

Minei su se prvo trebali sleći dojmovi pa je prepustila riječ kolegi iz žirija.

"Ono što si ti sad u meni izazvala, to je... Ne mogu opisati riječima, ali hvala ti na tome, hvala ti na mom remakeu. Hvala ti, Antonija, bila si super, možda si bila bolja nego što sam ja bila tada", komentirala je Minea.

Pogledaji ovo Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

Zatim je Antonija pozvala Mineu na pozornicu. Prvo su se zagrlile, pa je na pozornicu izišao i Enis Bešlagić, koji je smislio igru.

"Igramo se igre pronađi osam razlika", rekao je, a zatim su voditelji pogađali.

Sreću zbog nastupa Antonija nije skrivala ni na društvenim mrežama.

''Ajmee, ljudi moji, uživalaaaa saaam!'' napisala je u opisu uz fotografiju kostimirane sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aɴᴛᴏɴɪᴊᴀ Šᴏʟᴀ (@antonija_sola)

''Minea bolja od Minee! Uživala sam gledajući te'', javila joj se brzo Minea, na što joj je Antonija odgovorila: ''A ne, ne, to ne prihvaćam, moja Minea je moj idol!''

''Antonija, bila si preslatka'', ''Uživali smo gledajući te'', ''Antonija, svaka čast'', pisali su joj drugi.

Podsjetimo, u prvoj epizodi Šola je bila Vojko V.

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa filma Oppenheimer - 3 Ekipa filma Oppenheimer - 1 Ekipa filma Oppenheimer - 2 Ekipa filma Oppenheimer - 3 +40 Ekipa filma Oppenheimer - 2 Preporuke Oscara za najbolji film dobio je Oppenheimer, a najbolji su glumci Emma Stone i Cillian Murphy!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević, TLZP - 11 Alen Bičević, TLZP - 8 Martina Tomčić, TLZP Alen Bičević, TLZP - 1 +31 Alen Bičević, TLZP - 2 Celebrity Zbog Aleksandre Prijović od 190 cm, neki bi voljeli izbjeći mračne ulice: "Ja ovo još nisam nikad vidio, volio bih da je tako i ostalo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene