Prijomanija u TLZP!

Zbog Aleksandre Prijović od 190 cm, neki bi voljeli izbjeći mračne ulice: "Ja ovo još nisam nikad vidio, volio bih da je tako i ostalo"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević, TLZP - 11 Alen Bičević, TLZP - 8 Martina Tomčić, TLZP Alen Bičević, TLZP - 1 Alen Bičević, TLZP - 2 Alen Bičević, TLZP - 3 Goran Navojec, TLZP Alen Bičević, TLZP - 9 Alen Bičević, TLZP - 10 Alen Bičević, TLZP - 13 +25 Alen Bičević, TLZP - 4 Galerija

Alen Bičević se u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Aleksandru Prijović.

Pjevač grupe Joy Alen Bičević u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao se u veliku regionalnu zvijezdu Aleksandru Prijović.

"Prvo sam bio prestravljen, ali sad sam uzbuđen", komentirao je prije nastupa Alen, koji se pohvalio i da je bio na koncertu Aleksadre Prijović u Zagrebu.

"Uspio sam uhvatit ulaznice za jedan, u VIP-u. Ponovio bih barem još tri puta", istaknuo je, pa je otkrio i kako su protekle probe.

"Prvo sam morao educirati Martinu Tomčić tko je Aleksandra Prijović", rekao je Alen.

"Možda je bolje pitanje kako se Martina snašla u Aleksandri Prijović nego Alen", nadovezala se Martina Tomčić, koja je vokalna trenerica kandidata.

"Kad bi Martina jednom izašla sa mnom u kafanu ja se nje više ne bih mogao riješiti", zaključio je Alen, koji je u prvoj emisiji bio Tony Cetinski.

"Nije lako biti Aleksandra Prijović od 190 cm. Tony je bio vokalno zahtjevniji, ali ovdje ima puno više muvinga, mrdanja bokova, bit će tu svega", najavio je pa je izašao na pozornicu i izveo Aleksandrin hit "Dam Dam Dam".

"Jadan od onih ljudi koje ne bih volio srest u mračnoj ulici po noći, ali nikako", komentirao je odmah nakon nastupa voditelj Igor Mešin.

"Filipe, oči su mi tu", dobacio je u šali Alen drugom voditelju.

"Prije svega zabavio si nas i to opasno. Baš opasno. Ovo je toliko teško, stvarno je, ti si muški vokal i to fenomenalan, i onda ovako izvest jednu žensku pjesmu.. Ma, Alene, svaka ti čast!" oduševljena je bila Minea.

"Samo ima noge kao Roberto Carlos", dobacio je Filip Detelić.

"Meni je čudo da sad nisi zaplakala Minea, od smijeha naravno. Izgledaš kao Prijovićka, mada je nisam nikad sreo uživo, ali ono što znam s televizije i iz spotova, stvarno si je skinuo. Što se tiče glasa, kad si zapjevao, to je bilo to. Svaka čast na transformaciji, pogodila te gljiva s vrlo popularnom pjevačicom, tako de će i ocjene morat biti popularne. Ovo je bio ozbiljan zadatak, ti si ga napravio fantastično i svaka ti čast na tome", komentirao je Enis Bešlagić.

"Bio si logičan, nisi bio niti malo toksičan, da si muško ja to večeras uopće ne vidim. Ogromno bravo!" rekao je Mario Roth.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 3 Minea - 4 Minea - 5 Minea - 6 +34 Minea i Antonija Šola Celebrity Crvena mini haljina savršeno je istaknula Mineinu nikad vitkiju figuru, poznato je i kako je izgubila čak 20 kila!

 

"Ja ovo još nisam nikad vidio. Volio bih da je tako i ostalo, ali najveća kvaliteta večeras ovdje je ta što si skinuo taj duh. Citirat ću Shakespearea jer nemam svojih riječi, 'u oku duha svoga'. Dakle, prava imitacija iznutra, ti si to apsolutno danas pogodio", zaključio je Goran Navojec.

"Sad sam vidio da je muško" dobacio je Filip kad je Alen sjeo na kauč i nasmijao sve prisutne u studiju.

Ovako Aleksandra Prijović izgleda u originalnom spotu:

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene