kakve noge!

Crvena mini haljina savršeno je istaknula Mineinu nikad vitkiju figuru, poznato je i kako je izgubila čak 20 kila!

Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP DNEVNIK.hr 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 3 Minea - 4 Minea - 5 Minea - 6 Minea i Antonija Šola Minea - 8 Minea - 9 Minea - 10 Minea - 11 Renata Končić Minea, TLZP +28 Renata Končić Minea, TLZP Galerija

Renata Končić Minea je u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato", zablistala u crvenoj haljinici.

Našu pjevačicu i televizijsku voditeljicu Renatu Končić Mineu gledamo i kao članicu žirija nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Već u prvoj emisiji dalo se naslutiti da će gledatelje svake nedjelje, osim samih nastupa, uveseljavati i Mineina izdanja, što je potvrdila svojim modnim odabirom u drugoj emisiji.

Ovaj put zablistala u crvenoj mini haljini koja je savršeno istaknula njezinu nikad vitkiju figuru, a u prvom planu bile su noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

Kako vam se sviđa Mineino izdanje?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Minea nam je prije showa pričala i o svojem gubitku kilograma te je otkrila kako joj je to pošlo za rukom.

"U posljednje vrijeme ljudi mi znaju govoriti da super izgledam, pitaju se što se promijenilo i što sam radila. U principu sam promijenila prehranu i skinula sam u posljednje dvije i pol godine 20-ak kila i to se zaista vidi. To sam skidala polako, temeljito, zdravom prehranom, vježbanjem. Bilo mi je stalo da se dovedem u red, ali ne samo zbog izgleda, nego jer sam počela osjećati da mi smetaju neke stvari. Zaista sam se zdravo hranila, lagana prehrana s puno povrća i ribe, biram koje meso jedem, a osim prehrane tu je naravno i vježbanje. Čovjek zrači kad je sam zadovoljan sa sobom, kada ima svoj unutarnji mir, a meni je to najbitnije. Onda kad to štima, štima i sve ostalo", rekla je Minea.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea, TLZP Celebrity Tko je rasplakao Mineu? Emocije su je potpuno savladale i suze su krenule same od sebe!

Osim Minee, u žiriju showa "Tvoje lice zvuči poznato" gledamo i glumce Gorana Navojca i Enisa Bešlagića te pjevača Marija Rotha.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene