''htio sam pitati...''

Ovako je Goran Navojec reagirao kad je vidio Antoniju Šolu maskiranu u Vojka V: ''Ako ti je ostao sendvič...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola - 10 Antonija Šola - 11 Antonija Šola - 12 Antonija Šola - 13 +20 Antonija Šola - 14 Galerija

Antonija Šola naša je pjevačica koja je još kao djevojčica bila u nekom svom svijetu mašte, kako je i sama rekla prije svoje prve točke transformacije u showu "Tvoje lice zvuči poznato", ali priznaje kako je tada imala problema s hrabrošću.

"Moj život bi se drugima možda mogao učiniti kao dosadan, ne izlazim i nekako sam shvatila da mi najvažniji mir u životu i da sam okružena ljudima koje volim", otkrila je Antonija

A pred kamerama je otkrila i kako ima jednu važnu ulogu u životu.

"Imam dječju sjedalicu u autu, jer sam teta servis za svoje nećake koje obožavam, stalno smo zajedno i to mi je nekako obogatilo život" priznala je.

Antonija se sada odvažila na novi korak i izlazak iz cipela, da postane netko drugi, a već u prvoj emisiji gledali smo je kao našeg popularnog repera Vojka V što ju je isprva malo šokiralo, ali nakon nekog vremena i probi, njezina uloga joj se počela sviđati.

"Veliki sam obožavatelj Vojka V. Čestitam ti na ovome", rekao je Goran Navojec, a onda se sa svojim komentarom ubacio voditelj Igor Mešin i dao mu komentar na račun novog imidža.

''Ja tebi samo mogu reći, obzirom na kako izgledaš zadnjih par mjeseci "tata gladan", našalio se Igor.

"Htio sam pitati ako ti je ostao sendvič iz fastooda koji ste otvorili ti i kum, ja bih rado jednog mrknuo!", dodao je Goran i pohvalio Antoniju.

"Meni je super kako te uopće ne vidim, ti si stvarno Vojko V, ovo je večeras dokaz da ono što nosiš unutra, da toga ima puno i ja vjerujem u tebe", poručila joj je Minea.

"Koreografija je bila kao u spotu, imala si koreografiju od početka do kraja, to moram pohvaliti. Nadam se da će takva biti i ocjena", dodao je Enis Bešlagić.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth u showu Story Supernova In Magazin: Mario Roth In Magazin: Mario Roth - 4 In Magazin: Mario Roth - 1 +23 In Magazin: Mario Roth - 3 Celebrity Sjećate li se našeg miljenika žena iz prvog hrvatskog talent showa? Tada je još imao kosu: "Bio sam vrlo mlad, imao sam svega 22 godine!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene