Privatni život čuvali za sebe

Njihovu ljubav prekinula je tužna vijest samo tri mjeseca prije godišnjice braka, obitelj se još ne miri s ovom vijesti

Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 11 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 12 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 9 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 8 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 6 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 7 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 5 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 4 +4 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 3 Galerija

Ljubavna priča Thomsa Kingstona i Gabrielle Windsor započela je 2014. godine, a prekinula ju je njegova iznenadna smrt koja je šokirala britansku javnost.

Vijest o smrti Thomasa Kingstona šokirala je britansku javnost i obožavatelje kraljevske obitelji, čiji je i bio član otkako se prije pet godine vjenčao s Lady Gabriellom Windsor.

Thomas je iznenada preminuo u dobi od 45 godina, samo tri mjeseca prije pete godišnjice braka koju je trebao proslaviti s 42-godišnjom Gabriellom, kćeri princa i princeze od Kenta.

Gabriella i Thomas upoznali su se 2014. godine preko zajedničkih prijatelja, a ubrzo nakon toga su započeli svoju romansu i zaprosio ju je 2018. godine. Buckinghamska palača objavila je vijest o njihovim zarukama 19. rujna iste godine podijelivši fotografije sretnih budućih supružnika.

Gabriella i Thomas rekli su "da" u kapelici sv. Jurja u Windsoru 18. svibnja 2019. godine, pred kraljevskim gostima, uključujući i samu pokojnu kraljicu Elizabetu II., čija je Gabriella bila miljenica. Na vjenčanju je bio prisutan i pokojni princ Philip, kao i princeza Anne, princ Edward, princ Harry, princ i princeza od Kenta, princeza Beatrice i obitelj Middleton. Na popisu uzvanika bila je i Pippa Middleton, sestra princeze od Walesa, s kojom je Thomas navodno hodao neko vrijeme prije nego što su prekinuli 2011. godine, iako to nije bilo službeno potvrđeno.

Pogledaji ovo Princ Harry i princ Filip (Foto: Getty Images) Celebrity Meghan i Archie ostali kod kuće: Princ Harry stigao sam na vjenčanje rođakinje, evo s kim se družio

Iako je njihovo kraljevsko vjenčanje bilo medijski propraćeno, Gabriella i Thomas detalje svog braka i privatnog života čuvali su za sebe. Ona je spisateljica, a on je bio direktor investicijske tvrtke Devonport Capital, i moglo ih se vidjeti tek na najznačajnijim kraljevskim događanjima.

Par je zajedno prisustvovao proslavi kraljičina platinastog jubileja, kao i misama zadušnicama za pokojnog princa Philipa. Također su fotografirani na misi za kraljicu Elizabetu II. održanoj nakon njezine smrti u rujnu 2022. godine.

Thomas je pronađen mrtav u Gloucestershireu u nedjelju navečer, a hitne službe pozvane su na mjesto događaja malo nakon 18 sati.

"Nazvala nas je služba hitne pomoći u nedjelju u 18:25 s dojavom o smrti 45-godišnjeg muškarca na adresi u Cotswoldsu. Smrt se ne tretira kao sumnjiva i bit će pripremljen dosje za mrtvozornika", potvrdili su iz policije, prenosi Daily Mail.

Dogodilo se to tek nekoliko dana nakon što su on i Gabriella prije viđeni zajedno na jednom događanju u Nacionalnoj galeriji u Londonu.

"Potpuno smo šokirani. Nitko od nas to nije predvidio i ne mogu to razumjeti. Djelovali su sretno i pozitivno kao i uvijek. Ella je bila posebno brbljava", izjavili su njihovi prijatelji koji su tada bili s njima.

Pogledaji ovo Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Celebrity Iznenadna smrt u kraljevskoj obitelji: "Bio je izniman čovjek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali"

Lady Gabriella, koja inače ne obavlja dužnosti kraljevske obitelji, uz službenu je objavu o suprugovoj smrti priložila njegovu fotografiju koju je sama snimila, a koja ga prikazuje nasmiješena i odjevena u ležernu ružičastu košulju.

"S najvećom tugom objavljujemo smrt Thomasa Kingstona, našeg voljenog supruga, sina i brata. Tom je bio izniman čovjek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali. Njegova smrt bila je veliki šok za cijelu obitelj i molimo vas da poštujete našu privatnost dok žalimo za njegovim odlaskom", stoji u priopćenju.

Vijest o Thomasovoj smrti rastužila je i kralja Charlesa i kraljicu Camillu, koji su uputili svoje najiskrenije misli i molitve njegovoj obitelji.

"Kralj i kraljica obaviješteni su o Thomasovoj smrti i pridružuju se princezi i princu Michaelu od Kenta i svima onima koji su ga poznavali u žaljenju za voljenim članom obitelji. Njihova veličanstva posebno šalju svoje najiskrenije misli i molitve Gabrielli i cijeloj obitelji Kingston", stoji u priopćenju iz palače. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 12 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 10 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 1 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 2 +9 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 3 Celebrity Iznenadna smrt u kraljevskoj obitelji: "Bio je izniman čovjek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 +26 Princ William i Kate Middleton Celebrity Iz palače stižu nove vijesti o zdravstvenom stanju Kate Middleton nakon što je princ William zabrinuo javnost svojim posljednjim potezom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene