Nova tužna vijest s dvora

Iznenadna smrt u kraljevskoj obitelji: "Bio je izniman čovjek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali"

Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 12 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 10 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 1 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 2 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 3 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 4 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 7 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 6 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 5 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 8 +3 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 9 Galerija

Thomas Kingston iznenada je preminuo u dobi od 45 godina, svega nekoliko dana nakon što je posljednji put viđen u javnosti sa svojom suprugom Gabrielle Windsor.

Britanski financijer Thomas Kingston i suprug lady Gabrielle Windsor iznenada je preminuo u dobi od 45 godina, objavila je Buckinghamska palača.

Thomas, koji je član kraljevske obitelji postao 2019. godine, pronađen je mrtav u Gloucestershireu u nedjelju navečer, a hitne službe pozvane su na mjesto događaja malo nakon 18 sati.

"Nazvala nas je služba hitne pomoći u nedjelju u 18:25 s dojavom o smrti 45-godišnjeg muškarca na adresi u Cotswoldsu. Smrt se ne tretira kao sumnjiva i bit će pripremljen dosje za mrtvozornika", potvrdili su iz policije, prenosi Daily Mail.

Dogodilo se to tek nekoliko dana nakon što su on i Gabriella prije viđeni zajedno na jednom događanju u Nacionalnoj galeriji u Londonu.

"Potpuno smo šokirani. Nitko od nas to nije predvidio i ne mogu to razumjeti. Djelovali su sretno i pozitivno kao i uvijek. Ella je bila posebno brbljava", izjavili su njihovi prijatelji koji su tada bili s njima.

Pogledaji ovo Princ Harry i princ Filip (Foto: Getty Images) Celebrity Meghan i Archie ostali kod kuće: Princ Harry stigao sam na vjenčanje rođakinje, evo s kim se družio

Lady Gabriella, koja inače ne obavlja dužnosti kraljevske obitelji, uz službenu je objavu o suprugovoj smrti priložila njegovu fotografiju koju je sama snimila, a koja ga prikazuje nasmiješenog i odjevenog u ležernu ružičastu košulju.

"S najvećom tugom objavljujemo smrt Thomasa Kingstona, našeg voljenog supruga, sina i brata. Tom je bio izniman čovjek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali. Njegova smrt bila je veliki šok za cijelu obitelj i molimo vas da poštujete našu privatnost dok žalimo za njegovim odlaskom", stoji u priopćenju.

Vijest o Thomasovoj smrti rastužila je i kralja Charlesa i kraljicu Camillu, koji su uputili svoje najiskrenije misli i molitve njegovoj obitelji.

"Kralj i kraljica obaviješteni su o Thomasovoj smrti i pridružuju se princu i princezi Michaelu od Kenta i svima onima koji su ga poznavali u žaljenju za voljenim članom obitelji. Njihova veličanstva posebno šalju svoje najiskrenije misli i molitve Gabrielli i cijeloj obitelji Kingston", stoji u priopćenju iz palače.

Thomas je postao član kraljevske obitelji nakon što se s Gabriellom vjenčao u kapelici Svetog Jurja 2019. godine, a među gostima na vjenčanju bili su kraljica Elizabeta II., princ Philip i princ Harry.

Podrazumijeva se da je Lady Gabriella oduvijek bila miljenica pokojne kraljice Elizabete i kako nije dolazilo u obzir da propusti njezino i Thomasovo vjenčanje.

Thomas je inače bio uspješni financijer, a neko je vrijeme proveo u Bagdadu, u Iraku, gdje je radio na oslobađanju talaca nakon što se pridružio Jedinici za diplomatske misije Ministarstva vanjskih poslova. Tijekom tri godine provedene ondje našao se u nekoliko riskantnih operacija, uključujući i bijeg od bombaša samoubojice koji je odnio 22 života.

Bio je blizak prijatelj Pippe Middleton, sestre princeze od Walesa, s kojom su ga često viđali u izlascima. Zapravo se neko vrijeme pričalo da su započeli romansu 2011. godine, nakon što je Pippa završila vezu s igračem kriketa Alexom Loudonom, no on je zanijekao da su ikad hodali.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 +26 Princ William i Kate Middleton Celebrity Iz palače stižu nove vijesti o zdravstvenom stanju Kate Middleton nakon što je princ William zabrinuo javnost svojim posljednjim potezom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 10 Vlatka Pokos - 7 Vlatka Pokos - 8 Vlatka Pokos - 9 +26 Vlatka Pokos - 12 Nekad i sad Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene