Britanska raskoš

Meghan i Archie ostali kod kuće: Princ Harry stigao sam na vjenčanje rođakinje, evo s kim se družio

Princ Harry i princ Filip (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ Filip (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriella Windsor (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta i princ Harry (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta i princ Filip (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Gabriella Windsor (Foto: Getty Images) Gabriella Windsor (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ Filip (Foto: Getty Images) Gabriella Windsor (Foto: Getty Images) +0 Gabriella Windsor (Foto: Getty Images) Galerija

Gabrielle Windsor i Thomas Kingston vjenčali su se ovog vikenda u Windsoru.

Britanska lady Gabrielle Windsor i Thomas Kingston izrekli su ove subote sudbonosno da u kapelici sv. Jurja u Windsoru, gotovo godinu dana nakon što su isto učinili Meghan Markle i princ Harry koji danas slave prvu godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Sam princ Harry bio je jedan od uzvanika, kojem je ovo bilo prvo vjenčanje na kojem se pojavio nakon rođenja sina Archieja i na kojem se pojavio sam bez pratnje Meghan. No zato su se na popisu uzvanika našli i kraljica Elizabeta, princ Filip te brojni drugi članovi britanske kraljevske obitelji i njihovi rođaci.

Obožavatelji britanske kraljevske obitelji jedva su dočekali prve fotografije s Gabriellina vjenčanja, a dio su im otkrili uzvanici na društvenim mrežama.

Prve fotografije pokazale su mladu u bijeloj čipkastoj vjenčanici koju joj je dizajnirala Luisa Beccaria. Veo od šest metara pridržavala je dijamantna tijara koja je nekada pripadala Gabriellinoj baki, princezi Marini. Istu tijaru princeza Marina nosila je na svom vjenčanju za princa Georgea, vojvodu od Kenta i najmlađeg sina britanskog kralja Georgea V.

Ipak, one neslužbene fotografije su uvijek zanimljivije i daju bolji uvid u atmosferu koja je vladala na ceremoniji vjenčanja.

Tako je princ Dimitri od Jugoslavije primjerice na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju mladenke s kojom je u rodu, u trenutku kada joj kraljica Elizabeta čestita na sklopljenom braku, kao i plemkinja Claudia Melli de Orleans koja je također objavila fotografiju kraljice ali i ostalih uzvanika, fotografiju kapelice te same svečanosti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Dimitri of Yugoslavia. (@prince.dimitri) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Melli de Orleans e Bra (@cmelli) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fernando Montaño (@fernandomontan0) on

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Blažević (Foto: AFP) Rezultati glasovanja, Eurosong (Foto: Screenshot) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: Screenshot) +3 Roko Blažević (Foto: AFP) Celebrity Poznati detalji glasanja: Doznajte tko je mladom Roku dao najviše, tko najmanje glasova, a tko nulu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene