Ona se ne mijenja

Pippu Middleton fotografi uhvatili u kupaćem kostimu, što su rijetke situacije u kojima se sestra princeze Kate može vidjeti

Pippa Middleton Pippa Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton - 5 Pippa Middleton - 2 Pippa Middleton - 3 Pippa Middleton - 4 Pippa Middleton - 1 Pippa Middleton - 3 Pippa Middleton - 5 Pippa Middleton - 2 Pippa Middleton - 1 Pippa Middleton, Kate Middleton i Meghan Markle - 3 +19 Pippa Middleton, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Galerija

Pippa Middleton snimljena je na plaži Eden na St. Bartsu, gdje uživa na privatnom zemljištu koje je u vlasništvu obitelji njezina supruga.

Dok se Kate Middleton još oporavlja od operacije abdomena, njezina sestra Pippa Middleton pokazala je svoju liniju u badiću dok je uživala na plaži u društvu svoga supruga Jamesa Matthewsa i njihove djece na Karibima.

40-godišnja Pippa nosila je bijeli bikini sa zlatnim ukrasima, a paparazzi su je snimili na plaži Eden Rock, koja je inače u vlasništvu obitelji njezina supruga, na otoku St. Barts. Mlađa sestra princeze od Walesa svoju je dugu smeđu kosu svezala u punđu i iskombinirala bikini sa sunčanim naočalama boje kornjačevine i činilo se kako uživa u svom slobodnom vremenu.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća u kojoj se oporavlja Kate Middleton, mnogi misle da za njezino trenutačno stanje i nije najbolje mjesto!

Obitelj Matthews posjeduje odmaralište Eden Rock na St. Bartsu, koji je inače jedan od najekskluzivnijih hotela u regiji. Tamo su boravile neke od najvećih svjetskih zvijezda, poput Eltona Johna, Brada Pitta i Leonarda DiCaprija. Jamesovi roditelji, David i Jane Matthews, preselili su se na St. Barts u rujnu 1995. godine nakon što su kupili Eden Rock od lokalnog avanturista Rémyja de Haenena.

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton - 1 Zanimljivosti Dok princ Harry i Meghan Markle muku muče s ostvarivanjem svog velikog cilja, William i Kate u tišini su izveli svoj plan!

Pippa i James vjenčali su se 2017. godine. Svoje prvo dijete, sina Arthura, dobili su 2019. godine, u ožujku 2021. godine dobili su kćer Grace Elizabeth Jane, a u srpnju 2022. godine rodila im se kći Rose.

Mlađu sestru princeze od Walesa javnost pamti i po atraktivnim izdanjima kojima je uvijek plijenila pozornost, posebice na vjenčanju Kate i Williama 2011. godine. Pippa je tada zablistala u uskoj bijeloj haljini koja joj je stajala kao salivena, a istaknula je i njezinu lijepo oblikovanu stražnjicu, što je bila glavna vijest britanskih tabloida i umalo je zasjenila kraljevsko vjenčanje.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hilary Swank Hilary Swank Hilary Swank - 6 Hilary Swank +15 Hilary Swank - 2 Celebrity U 49. godini rodila je blizance, a tek deset mjeseci nakon njihova dolaska na svijet podijelila je i ono što su se svi pitali!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i kum Miro Aleksandra Prijović i kum Miro Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 +28 Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Prija na pozornicu dovela osobu uz čiju je harmoniku počela pjevati, zajednički nastup zamalo ju je doveo do suza: "E, ovako smo mi u sobici, nas troje i mama"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene