konačno i to znamo!

U 49. godini rodila je blizance, a tek deset mjeseci nakon njihova dolaska na svijet podijelila je i ono što su se svi pitali!

Hilary Swank Hilary Swank Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hilary Swank Hilary Swank Hilary Swank - 6 Hilary Swank Hilary Swank - 2 Hilary Swank Hilary Swank i Philip Schneider Hilary Swank i Philip Schneider - 3 Hilary Swank i Philip Schneider - 1 Hilary Swank i Philip Schneider - 2 +9 Hilary Swank (Foto: AFP) Galerija

Hilary Swank konačno je otkrila imena svojih blizanaca, koje inače drži podalje od očiju znatiželjne javnosti i obožavatelja.

Gotovo godinu dana nakon što je poželjela dobrodošlicu svojim blizancima, malenom sinu i kćeri, 49-godišnja glumica Hilary Swank podijelila je njihovu rijetku fotografiju i prvi put otkrila njihova imena.

Dvostruka oskarovka oglasila se na Instagramu i objavila fotografiju svojih desetomjesečnih blizanaca na kojoj sjede na plaži, a pored njih su u pijesku ispisana njihova imena - Aya i Ohm.

Pogledaji ovo Hilary Swank - 1 Celebrity Slavna ljepotica postat će majka u petom desetljeću, a sada je ponosno istaknula poveći trudnički trbuh!

"Čeka me naporan tjedan u talk showovima u kojima ću govoriti o svom novom filmu i zabavnom partnerstvu, ali shvatila sam koji je dan bolji ako prvo sa svima vama podijelim imena svoje dvije male ljubavi. Sretno Valentinovo! P. S. Tko još ima bebe koje misle da je pijesak jestiv?" napisala je glumica u objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilary Swank (@hilaryswank)

Hilary je djecu dobila djecu sa svojim suprugom poduzetnikom Philipom Schneiderom početkom travnja 2023. godine, a ovih se dana vratila svom poslu, točnije promociji novog filma "Ordinary Angels".

Blizanci su prva djeca nje i Philipa, a nakon njihova dolaska na svijet podršku i čestitke uputile su im i brojne slavne kolege.

"Bog vas blagoslovio, dušo! Ovo je najneobičnije putovanje, jako sam sretna zbog vas", poručila im je Sharon Stone.

"Čestitamo!!!!" dodao je Jesse Tyler Ferguson.

"Stigli su", napisala je Sophia Bush uz niz bijelih emotikona srca.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Unatoč milijunima ostala je skromna: Nestala je na tri godine iz svijeta glume, prvi put otkrila zašto je to učinila

Vijest o trudnoći glumica je otkrila u listopadu prošle godine tijekom gostovanja u emisiji Good Morning America.

"Tako sam sretna što sada mogu podijeliti s vama i s Amerikom, ovo je nešto što dugo želim, a to je da ću biti mama", kazala je tada.

Hilary i Philip vjenčali su se 2018. godine, a navodno su se upoznali na spoju naslijepo u studenom 2016. godine, pet mjeseci nakon što je ona raskinula tromjesečne zaruke s Rubenom Torresom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 5 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 3 +27 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 2 Zanimljivosti Poslušajte kako zvuči majka Aleksandre Prijović, brojni Slavonci pamte je kao najpopularniju pjevačicu posebnog žanra!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson - 19 Dakota Johnson - 14 Dakota Johnson - 11 Dakota Johnson - 7 +25 Dakota Johnson - 10 Celebrity Glumica se pojavila u haljini zbog koje su mnogi pomislili da je zapravo gola, pogledajte kreaciju koja je izazvala pomutnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene