"Objava iz raja"

Miljenica javnosti u 49. godini postala je majka blizanaca pa objavila fotografiju koja je sve dirnula

Hilary Swank Hilary Swank Hilary Swank/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hilary Swank Hilary Swank Hilary Swank - 6 Hilary Swank - 5 Hilary Swank i Philip Schneider Hilary Swank i Philip Schneider - 3 Hilary Swank i Philip Schneider - 1 Hilary Swank i Philip Schneider - 2 Hilary Swank Hilary Swank (Foto: AFP) +18 Hilary Swank (Foto: Screenshot Youtube) Galerija

Hilary Swank objavila je na profilu na Instagramu fotografiju s blizancima koje je dobila u 49. godini.

Slavna holivudska glumica Hilary Swank otkrila je da je u 49. godini postala majka blizanaca, dječaka i djevojčice, a njihovu zajedničku fotografiju podijelila je i na svoje profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Hilary Swank Pokazala bebe Oskarovka u 49. godini rodila blizance i prvi put postala majka: "Nije bilo lako, ali se isplatilo"

48-godišnja Hilary objavila je dirljivu fotografiju na kojoj pozira s djecom u naručju dok gleda u zalazak sunca i raznježila svojih 1,4 milijuna pratitelja.

"Nije bilo lako. Ali tu su dječak i ​​djevojčica, isplatilo se. Sretan Uskrs! Objava iz čistog raja", napisala je novopečena mama uz fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilary Swank (@hilaryswank)

Blizanci su prva djeca nje i njezina drugog supruga, 45-godišnjeg Philipa Schneidera, a podršku i čestitke uputile su im i brojne slavne kolege.

"Bog vas blagoslovio, dušo! Ovo je najneobičnije putovanje ikada, jako sam sretna zbog vas", poručila im je Sharon Stone.

"Čestitamo!!!!" dodao je Jesse Tyler Ferguson.

"Stigli su", napisala je Sophia Bush uz niz bijelih emotikona srca.

Vijest o trudnoći otkrila je u listopadu prošle godine tijekom gostovanja u emisiji Good Morning America.

"Tako sam sretna što sada mogu podijeliti s vama i s Amerikom, ovo je nešto što dugo želim, a sljedeća stvar za mene je to da ću biti mama", kazala je tada.

Hilary i Philip vjenčali su se 2018. godine, a navodno su se upoznali na spoju naslijepo u studenom 2016. godine, pet mjeseci nakon što je ona raskinula tromjesečne zaruke s Rubenom Torresom.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik Ella Dvornik +25 Ella Dvornik Celebrity Ella se pohvalila brutalno isklesanim trbuhom, ali pozornost je ukrao drugi dio na njezinu tijelu: "Stvarno čudan, gori od mog"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 +21 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Celebrity Svoju 13 godina stariju suprugu držao je za ruku dok je izlazila iz mora, a nikome nije promaknuo ni neobičan badić koji je ona nosila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene