zanimljivo!

Glumica se pojavila u haljini zbog koje su mnogi pomislili da je zapravo gola, pogledajte kreaciju koja je izazvala pomutnju!

Dakota Johnson - 18 Dakota Johnson - 18 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson - 19 Dakota Johnson - 14 Dakota Johnson - 11 Dakota Johnson - 7 Dakota Johnson - 10 Dakota Johnson - 5 Dakota Johnson - 4 Dakota Johnson - 20 Dakota Johnson - 15 Dakota Johnson - 13 +19 Dakota Johnson - 16 Galerija

Holivudska glumica Dakota Johnson oduševila je svojom pojavom na premijeri novog filma ''Madame Web'', prozirni materijal sa stražnje je strane pokazao čak i malo previše.

Holivudska glumica Dakota Johnson zablistala je na premijeri novog filma ''Madame Web'' u kojem glumi s jednom od najseksipilnijih glumica današnjice Sydney Sweeney.

Na crveni tepih u Westwoodu Dakota je stigla u providnoj haljini koja je sve ostavila bez teksta.

Dakota je nosila haljinu koja je pratila njezinu liniju, a imala je dubok prorez na prsima i leđima. Kad je okrenula leđa, pokazala je čak i malo previše. Na prvu se mnogima učinilo da je potpuno gola, no ispod haljine nosila je bodi bež boje.

Što vi mislite o Dakotinoj haljini?

  • Odlično joj stoji!
  • Prevulgarna je

Ukupno glasova:

S golišavošću ova 34-godišnja glumica nikad nije imala problema, a proslavila se zahvaljujući erotskom filmu '’50 nijansi sive'' s Jamiejem Dornanom.

Njezino golo tijelo prikazano je u mnogim scenama, no unatoč tome zadržala je imidž profinjene glumice. Privatni život vješto skriva te o sebi ne otkriva mnogo, ali poznato je da je posljednjih sedam godina u sretnoj vezi s frontmenom benda Coldplay Chrisom Martinom.
2021. godine šuškalo se i da su se zaručili, no ni Dakota ni Chris javnosti ni medijima nisu ništa potvrdili.

2019. godine pisalo se da su prekinuli zbog toga što ona ne želi imati djecu, ali par se vrlo brzo pomirio te su brzo nakon toga opet viđeni u međusobnom društvu.

Osim u '’50 nijansi'', Dakota je još glumila i u brojnim drugim uspješnim filmovima, ''Društvenoj mreži'', ''Mračnoj kćeri'', ''Prijateljima'' i drugima.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i kum Miro Aleksandra Prijović i kum Miro Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 +28 Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Prija na pozornicu dovela osobu uz čiju je harmoniku počela pjevati, zajednički nastup zamalo ju je doveo do suza: "E, ovako smo mi u sobici, nas troje i mama"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić +10 Ivan Jakovčić Celebrity Evo što je naš bivši ministar izveo za svoju 26 godina mlađu partnericu za Valentinovo: "Idem svojoj ljubavi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene