Nije treća osoba

Otkriven razlog prekida slavnog para o kojem bruji cijeli svijet šoubiznisa

Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (©morrison/Press Association/PIXSELL) +0 Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Galerija

Chris Martin i Dakota Johnson navodno su prekinuli još u svibnju.

Glumačko-glazbeni par prekinuo je nakon 2 godine ljubavi.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Bez neugodnosti Bivša supruga i nova djevojka slavnog glazbenika odlično se slažu, a ova fotografija to dokazuje

Jedna od glavnih šoubiz vijesti proteklih dana svakako je i ona o prekidu 29-godišnje glumice Dakote Johnson i 42-godišnjeg glazbenika Chrisa Martina, frontmena popularne grupe Coldplay.

Zvijezda filma "Pedeset nijansi sive" i bivši suprug holivudske glumice Gwyneth Paltrow navodno su prekinuli još u svibnju, a Chris se prijateljima već pohvalio kako je ponovno slobodan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAKOTA JOHNSON (@dakota.johnson._) on

Par je od samih početaka bio vrlo tajnovit kada je u pitanju njihov odnos, no počeli su curiti detalji vezani uz prekid. Tako je navodno glavni okidač za njega bila činjenica da Dakota još nije spremna imati djecu koju je Chris jako želio.

Glazbenik iz propalog braka ima kći Apple i sina Mosesa, no htio je proširiti obitelj upravo s mlađahnom djevojkom. Prema pisanju stranih medija, par se navodno mjesecima svađao na tu temu, a brineta je dečku pokušavala objasniti kako jednostavno još uvijek nije spremna na taj korak.

"Razgovarali su o zarukama i vjenčanju, no na kraju su odlučili prekinuti. Njihovi prijatelji i obitelj su jako iznenađeni, ovo je svima bio šok", otkrio je nepoznati izvor za britanski The Sun.

Par je posljednji put viđen zajedno u studenom 2018. godine, a Dakota je bila u prijateljskim odnosima i s bivšom Chrisovom suprugom, glumicom Gwyneth Paltrow.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

"U svibnju su shvatili da njihovi životi idu u potpuno suprotnim pravcima i da je prekid jedina opcija. Chris je htio da vila u Malibuu bude njihov dom gdje bi podizali obitelj, no njoj je to bilo prerano, jer je koncentrirana na karijeru. Teško im je, jer su zaista bili fantastičan par", zaključio je upućeniji izvor.

Tko zna, možda ipak pronađu način da uspiju. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: AFP) +5 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Celebrity Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene