Sada je zadovoljna

Nova holivudska miljenica ne prestaje očaravati pojavom, no nekoć se zbog svojeg izgleda osjećala nesigurno

Sydney Sweeney Sydney Sweeney Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sydney Sweeney Sydney Sweeney Sydney Sweeney Sydney Sweeney Sydney Sweeney - 1 Sydney Sweeney - 2 Sydney Sweeney - 3 Sydney Sweeney - 4 Sydney Sweeney - 5 Sydney Sweeney - 6 +19 Sydney Sweeney - 7 Galerija

Sydney Sweeney osvojila je svijet svojim talentom i ljepotom, a sada je oduševila i izdanjem za premijeru filma "Madame Web".

Američka glumica Sydney Sweeney (26) nova je miljenica Hollywooda, koja je osvojila naklonost publike svojim talentom, ali i ljepotom.

Sada je na premijeri filma "Madame Web" u Los Angelesu ponovno sve očarala svojom pojavom, posebice zbog haljine s korzetom, u kojoj je istaknula svoje atribute.

Sydney u filmu "Madame Web" filmu glumi Juliju Cornwall i ima drugu najvažniju ulogu i utjelovljuje, dok je glavna uloga Cassandre Webb pripala Dakoti Johnson.

Pogledaji ovo Sydney Sweeney - 16 Celebrity Mlada glumica koju su svi zapamtili po eksplicitnim scenama u hit-seriji utegnula se u kožni kompletić i opet pokazala svoje raskoši!

 

Inače, Sweeney se proslavila u hit-seriji "Euforija", koja joj je donijela dvije nominacije za nagradu Primetime Emmy. U seriji je glumila tinejdžericu koja je otela dečka svojoj prijateljici, a snimila je i nekoliko eksplicitnih scena u kojima ništa nije skrivala, što joj je donijelo i status seks-simbola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Glumila je i u filmu Quentina Tarantina "Bilo jednom u Hollywoodu", a posebne pohvale dobila je za glavnu ulogu u drami "Reality".

Sydney je prošle godine privukla veliku pažnju javnosti u spotu pjesme "Angry" legendarnih Rolling Stonesa.

Glumica se ponosi i svojim prirodnim oblina, no priznala je i da se u mlađim danima zbog njih osjećala nesigurno.

Pogledaji ovo Glen Powell Celebrity Prekinuo je zaruke zbog glasina da ljubi zgodnu kolegicu, a sada se skinuo gol i u potrazi je za srodnom dušom!

"Dok sam bila u srednjoj školi, znalo mi je biti nelagodno zbog toga mojih velikih grudi i govorila sam da ću ih smanjiti kada napunim 18", ispričala je u intervjuu za Glamour UK. No mama ju je uspjela odgovoriti od te odluke i danas joj je zbog toga drago.

"Sviđaju mi se. One su moje najbolje prijateljice", rekla je glumica.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +26 Nina Badrić - 5 inMagazin Nina Badrić otkriva što je kumovalo drastičnoj promjeni frizure: ''Nije lako capnuti kosu skroz do kraja, još se navikavam''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +25 In Magazin: Severina - 3 Celebrity Pogledajte što je Severina radila po kiši u kućnom ogrtaču: "Ovo je jedan od mojih najdražih postova, moj život..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene