Postala je seks-simbol!

Mlada glumica u kožnom kompletiću pokazala je svu svoju raskoš, a fatalni prizori snimljeni su za legendarnu rock grupu!

Sydney Sweeney - 6 Sydney Sweeney - 6 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sydney Sweeney - 7 Sydney Sweeney - 6 Sydney Sweeney - 5 Sydney Sweeney - 4 Sydney Sweeney - 3 Sydney Sweeney - 2 Sydney Sweeney - 1 Sydney Sweeney u seriji ''Euphoria'' - 6 Sydney Sweeney u seriji ''Euphoria'' - 5 Sydney Sweeney u seriji ''Euphoria'' - 4 +19 Sydney Sweeney u seriji ''Euphoria'' - 3 Galerija

Američka glumica Sydney Sweeney pokazala je sve svoje raskoši u novom spotu Rolling Stonesa, pogledajte prizore koji su svima rasplamsali maštu.

Američka glumica Sydney Sweeney prije nekoliko tjedana sve je zaintrigirala na fotografijama paparazza koje su izašle u javnost. Vozeći se ulicama Los Angelesa, Sydney se u kabrioletu u kožnom kompletiću vozila, a sve je zanimalo za potrebe čeka je trajalo to snimanje.

Sada je stigao i odgovor.

25-godišnja ljepotica zvijezda je novog spota Rolling Stonesa za pjesmu ''Angry''.
U kožnom korzetu i zanimljivim hlačama načinjenim od kožnih zvijezda izvijala se na crvenom kabrioletu i mahala kosom, a mnogi na njene seksi prizore ne mogu sakriti oduševljenje.

Inače, Sydney je poznata po seriji ''Euphoria'' u kojoj je glumila tinejdžericu koja je otela dečka svojoj prijateljici, a kroz seriju su snimili i nekoliko eksplicitnih scena u kojima Sweeney ništa nije skrivala. Brzo nakon toga postala je seks-simbol.

Takav ju je imidž brzo zapečatio pa je i dandanas poznata kao seksipilna glumica.
Osim u ''Euphoriji'', glumila je i u još jednom poznatom djelu, filmu ''Bilo jednom u Hollywoodu''.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent +25 Snimanje promo spota za Supertalent Celebrity Šuput otkrivena trbuha i okružena dragim ljudima otkrila da ima razlog za slavlje: "Coming soon..."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban +19 Nicole Kidman i Keith Urban Celebrity Zaleđeno lice jedne od nekoć najljepših žena svijeta šokiralo je javnost, njezine nove fotografije postale su predmet rasprave!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene