Prava zavodnica!

Mlada glumica koju su svi zapamtili po eksplicitnim scenama u hit-seriji utegnula se u kožni kompletić i opet pokazala svoje raskoši!

Sydney Sweeney - 16 Sydney Sweeney - 16 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sydney Sweeney - 17 Sydney Sweeney - 14 Sydney Sweeney - 12 Sydney Sweeney - 10 Sydney Sweeney - 9 Sydney Sweeney - 1 Sydney Sweeney - 2 Sydney Sweeney - 3 Sydney Sweeney - 4 Sydney Sweeney - 5 +17 Sydney Sweeney - 6 Galerija

Američka glumica Sydney Sweeney ovim će fotografijama mnogima zagolicati maštu, kožni kompletić u koji se utegnula prava je fantazija.

Američka glumica Sydney Sweeney, koja se proslavila u hit-seriji "Euphoria", novim će fotografijama mnogima zagolicati maštu.

Ova 25-godišnja ljepotica uhvaćena je na ulicama Los Angelesa, a paparazzi su je fotografirali u crvenom kabrioletu na kojem je sjedila iza dok se ispred automobila u kojem je bila vozila konstrukcija s kamerom.

Sydney je nosila kožnati kompletić koji je utegnuo njene bujne gudi u korzet, a nosila je i zanimljive hlače načinjene od kožnih zvijezda. Glumica je bila pankerski sređena, a nosila je i tamnu šminku oko očiju.

Nije poznato što je točno radila, ali sudeći po scenama mlada Sydney snimala je neku reklamu ili kadrove za neki videozapis.

Inače, Sydney je u ''Euphoriji'' glumila tinejdžericu koja je otela dečka svojoj prijateljici, a kroz seriju su snimili i nekoliko eksplicitnih scena u kojima Sweeney ništa nije skrivala.

Takav ju je imidž brzo zapečatio pa je i dandanas poznata kao seksipilna glumica.
Osim u ''Euphoriji'', glumila je i u još jednom poznatom djelu, filmu ''Bilo jednom u Hollywoodu''.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan +26 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Isklesana majka našeg Hajdukovca objavila je zavodljivu snimku u kupaćem, a poslije ovih prizora svatko bi poželio zaputiti se u teretanu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +26 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žestoki okršaj Nives i Žanamari: Prepoznatljive obline smjestile su u iste kupaće kostime, vi nam recite kojoj bolje pristaje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene