više od kolega?

Svi bruje o kemiji između zaručenog glumca i mlađahne zvijezde hit-serije, na crvenom tepihu frcale su iskre!

Sydney Sweeney, Glen Powell Sydney Sweeney, Glen Powell Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sydney Sweeney, Glen Powell - 2 Sydney Sweeney, Glen Powell - 3 Sydney Sweeney, Glen Powell - 6 Sydney Sweeney, Glen Powell - 1 Sydney Sweeney, Glen Powell - 4 Sydney Sweeney, Glen Powell - 5 Sydney Sweeney, Glen Powell Sydney Sweeney, Glen Powell Glen Powell i Gigi Paris Glen Powell i Gigi Paris +0 Sydney Sweeney, Glen Powell Galerija

Sydney Sweeney i Glen Powell zaljubljenim pogledima na crvenom tepihu potaknuli su šuškanja o tome da su više od kolega.

Glumci Sydney Sweeney (25) i Glen Powell (34) glavna su tema tabloida nakon što su se zajedno pojavili na CinemaConu u Las Vegasu.

Pogledaj i ovo Sydney Sweeney - 16 Prava zavodnica! Mlada glumica koju su svi zapamtili po eksplicitnim scenama u hit-seriji utegnula se u kožni kompletić i opet pokazala svoje raskoši!

Na događaju su promovirali svoju novu romantičnu komediju u kojoj glume zaljubljeni par, a tako su djelovali i na crvenom tepihu.

Dok su pozirali fotografima, Powell zagrlio Sweeney i privukao je k sebi, a pritom su jedno drugom cijelo vrijeme upućivali zaljubljene poglede, čime su potaknuli glasine o tome da su više do kolega.

No, problem je u tome što je Glen zaručen, a kako navodi Daily Mail, njegova zaručnica Gigi Paris je prije ovog događaju prestala pratiti Sydney na društvenim mrežama, što je dodatno rasplamsalo nagađanja o odnosu glumca i kolegice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Glen Powell (@glenpowell)

Glasine o kemiji između Sydney i Glena počele su kružiti još dok su skupa u Australiji snimali svoj nadolazeći i još uvijek neimenovani film, iako je njega na setu posjetila zaručnica.

Inače, mlađahna Sydney Sweeney proslavila se ulogom u hit-seriji "Euforija", a gledali smo je i u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu". Glen Powell najpoznatiji je po ulozi u filmu "Top Gun: Maverick".

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić - 1 Tonči Huljić - 1 Vjekoslava Huljić - 3 Tonči Huljić - 2 +20 Vjekoslava Huljić - 5 Zanimljivosti Zavirite u dom Tončija i Vjekoslave Huljić: Evo kako živi najmoćniji par domaće glazbene scene!  

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Ana Uršula Najev Serija Kumovi - 1 Serija Kumovi - 9 +21 Serija Kumovi - 8 Celebrity Ana Uršula Najev ulovila kolegu Momčila Otaševića u pravom trenutku, glumac podijelio urnebesan prizor sa seta ''Kumova''!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene