Žena koja stari unazad!

Isklesana majka našeg Hajdukovca objavila je zavodljivu snimku u kupaćem, a poslije ovih prizora svatko bi poželio zaputiti se u teretanu!

Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Žanamari Perčić i Renata Lovrinčević Buljan +20 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Galerija

Bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan pohvalila se seksipilnim videozapisom na kojem u minijaturnom kupaćem kostimu trči stepenicama, ovakvu figuru mnogi bi htjeli imati.

Bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan objavila je novi zanimljivi videozapis na svom Instagram profilu. Naša fitness trenerica u minijaturnom je kupaćem kostimu kojeg su oko njenog tijela držale vezice prvo pozirala, a onda potrčala uz stepenice i pokazala u kakvoj je formi.

U fokusu je opet bila njena nevjerojatna figura koju ima s 47 godina, a na kojoj bi joj pozavidjele brojne djevojke diljem Hrvatske i svijeta.

''Gledam ponovo i ponovo i ne mogu virovat'', ''Najzgodnija'', ''Dobra guza'', ''Renata je primjer i nadahnuće za muško i žensko, mlade i stare, života i živosti'', ''Savršena linija i izgled'', bili su samo neki od komentara ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu dana ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao fitness trenerica i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje.

Renata sa suprugom Petrom Buljanom, koji je profesionalni vojnik, ima dva sina, Narda i Bornu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 1 Damiano David - 2 Damiano David - 1 Damiano David - 12 +21 Damiano David - 11 Celebrity Pobjednik Eurosonga zaprepastio je javnost posljednjim istupom na koncertu, jedni se zgražaju, a drugima je ovo seksi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +26 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žestoki okršaj Nives i Žanamari: Prepoznatljive obline smjestile su u iste kupaće kostime, vi nam recite kojoj bolje pristaje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene