"Dobra ti je pratnja!"

Žanamari se držala za ruke s majkom mladog hajdukovca, a pored raskošnih oblina teško ih je bilo gledati u oči!

Žanamari Perčić i Renata Lovrinčević Buljan Žanamari Perčić i Renata Lovrinčević Buljan Žanamari Perčić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić i Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 3 +19 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Galerija

Žanamari Perčić i Renata Lovrinčević Buljan družile su se na jednom ljetnom događanju, a zajedno su pozirale i za društvene mreže.

Pjevačica Žanamari Perčić pokazala je svojim obožavateljima na Instagramu s kim se družila na jednoj ljetnoj zabavi, a fotografija je izmamila brojne uzdahe.

41-godišnja pjevačica pozirala je s bivšom Miss Universe i majkom igrača Hajduka Borne Buljana, Renatom Lovrinčević Buljan, a njihove pojave svima su zapele za oko. Žanamari je za tu prigodu obukla vruće traper-hlačice i majicu s izrezom na grudima, dok je Renata blistala u crnom kombinezonu s naglašenim dekolteom i izrezima s prednje strane, a ispod kojeg su se nazirale i gaćice.

"Moja pratnja", napisala je Žanamari uz fotografiju na kojoj se drže ruke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

"Zgodne djevojke", "Najzgodnije", "Jednostavno nevjerojatne", "Wow", "Dive", "Divna", "Osjeti se ženska moć", "Dobra ti je pratnja", "Ljepotice", "Obje ste jako zgodne", "Nuklearna opasnost", "Slatkice", samo su neki od komplimenata koje su dobile.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci - 3 +26 Marko Ciboci - 4 Celebrity Zgodni Ciboci objavio svoju potpuno golu fotografiju, a na domišljat je način sakrio ono što se baš i ne bi smjelo vidjeti!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 +16 Jennifer Aniston - 2 Celebrity Pogledajte kako Jennifer Aniston izgleda kada nije spremna za fotografiranje, priznala je i čime si je uništila tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene