ljepota koja ne blijedi

Naša bivša misica i majka hajdukovca istaknula rezultate mukotrpnog rada u teretani, titulom najljepše bez problema bi se mogla okititi i u 48. godini!

Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Ivana Ivanovic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrincević 2000. Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 3 +21 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Galerija

Renata Lovrinčević pokazala je sve za što vjerno trenira cijelu godinu u teretani, a u ovoj odjevnoj kombinaciji pokraj nje bi se postidjele i brojne upola mlađe.

Bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević u crnom se kombinezonu koji je imao proreze baš na pravom mjestu pohvalila svime onime za što vjerno radi cijelu godinu u teretani, a pokraj ove 47-godišnje ljepotice postidjele bi se i brojne upola mlađe dame.

Renata je za party pokraj bazena nosila kombinezon od materijala s rupicama, a koji je imao grudnjak s kojeg je padao ostatak materijala. Uz sve to, imala je i bujnu frizuru na valove i jednostavni make up te je nosila pletenu torbu.

Naša bivša misica za ovu figuru radi već godinama te je fitness trenerica, a titulom Miss Universe Hrvatske okrunila se 2000. godine, a godinu dana ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Mnoge podsjeća na fatalne glumice iz serije ''Spasilačka služba'', a igrom slučajnosti Renata je baš kao djevojka radila kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Inače, Renata je u braku s profesionalnim vojnikom Petrom Buljanom, s kojim ima dvojicu sinova, Bornu i Narda. Stariji Borna je golman juniorske momčadi Hajduka i ponosna mama često ga bodri na utakmicama.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +12 Zdravko Mamić Celebrity Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 2 +25 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 3 Celebrity Ni čedna haljina nije uspjela sakriti svu raskoš oblina Nives Celzijus: ''Da sam bar taj zidić!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene