47 joj je godina!

Prekrasna majka našeg hajdukovca u sićušnom bikiniju istaknula je bujne atribute: ''Ti si pravi raj i melem za oči!"

Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 +19 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan objavila je snimku u kojoj se izležava pored bazena u dvodijelnom bikiniju, a poglede je odmah mamila njezina preplanula figura.

Bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan pokazala je besprijekornu figuru u 48. godini. 

Podijelila je na svom Instagram profilu video u kojem se zavodljivo izležavala pored bazena.

Na sebi je imala plavi dvodijelni badić čije su gornje košarice jedva sakrile raskošno poprsje, a donji dio tangica naglasio je zategnutu stražnjicu.

Također, pažnju je privukla i njezina preplanula linija na kojoj joj zavide mnoge žene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

"To je kad dobra riba ulazi u vodu", "Ti si za medalju", "Kakva žena", "Ti si pravi raj i melem za oči", glasili su neki od komentara.

Renata danas radi kao fitness trenerica, a titulom Miss Universe Hrvatske okrunila se 2000. godine, a godinu dana ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

"Kao da je bilo jučer, i dandanas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj, i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela puno je lijepih momenata i lijepih prilika", prisjetila se jednom prilikom za IN magazin.

Inače, Renata je u braku s profesionalnim vojnikom Petrom Buljanom, s kojim ima dvojicu sinova, Bornu i Narda. Stariji Borna je golman juniorske momčadi Hajduka i ponosna mama često ga bodri na utakmicama.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo Faris Pinjo Faris Pinjo Faris Pinjo +18 Lorenza Puhar Lola, Faris Pinjo Celebrity Bivši suprug jedne od najljepših Hrvatica iskreno nam se raspričao o njihovom iznenadnom razvodu: ''Ostali smo u dobrim odnosima, ali...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 +26 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Karleuša bez donjeg rublja stala na kraj komentarima na račun njenog izgleda i korištenja fotošopa, svima je ovo zapelo za oko!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene