"Nitko kao ti!"

Našoj bivšoj misici svi se dive i 23 godine nakon osvajanja krune, o ovakvom tijelu većina njezinih vršnjakinja može samo maštati!

Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Instagram/Screenshot 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrincević 2000. Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 5 +18 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan objavila je video s broda u kojem se pohvalili i svojom fantastičnom figurom.

Bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan nedavno je napunila 47 godina, što po njezinu izgledu nitko ne bi mogao zaključiti.

Sada je na svojem profilu na Instagramu objavila videa u kojem uživa na brodu u mrežastoj bijeloj haljini koja je savršeno istaknula njezinu utreniranu i zanosnu figuru, na kojoj naporno radi cijele godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

"Nitko kao Renata!", "Najljepša!", "Top si ljepoto", "Predivna", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Renata danas radi kao fitness trenerica, a titulom Miss Universe Hrvatske okrunila se 2000. godine, a godinu dana ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

"Kao da je bilo jučer, i dandanas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj, i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela puno je lijepih momenata i lijepih prilika", prisjetila se jednom prilikom za IN magazin.

Inače, Renata je u braku s profesionalnim vojnikom Petrom Buljanom, s kojim ima dvojicu sinova, Bornu i Narda. Stariji Borna je golman juniorske momčadi Hajduka i ponosna mama često ga bodri na utakmicama.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić +7 Josipa Čulina - 1 Celebrity Udala se Josipa Rimac! Fotografije s intimnog vjenčanja podijelio je njezin novi suprug

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić i Buryana - 3 Lidija Bačić i Buryana - 4 +25 Lidija Bačić Celebrity Domaća pjevačica pohvalila se kako uživa na plaži, a svi komentiraju samo njezinu bujnu pozadinu: "Gori guza!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene