Pa što je ovo?

Pobjednik Eurosonga zaprepastio je javnost posljednjim istupom na koncertu, jedni se zgražaju, a drugima je ovo seksi!

Damiano David - 2 Damiano David - 2 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 1 Damiano David - 2 Damiano David - 1 Damiano David - 12 Damiano David - 11 Damiano David - 10 Damiano David - 9 Damiano David - 8 Damiano David - 7 Damiano David - 6 +15 Damiano David - 2 Galerija

Talijanski pjevač Damiano David šokirao je javnost na novoj snimci koja se brzo proširila internetom, mlađahni zavodnik s vremenom je sve razuzdaniji.

Talijanski pjevač Damiano David šokirao je javnost na posljednjoj snimci koja se brzo proširila internetom.

Snimka koja je objavljena na Twitteru prikazuje Damiana na koncertu grupe Maneskin, a 24-godišnjak se tijekom pjesme dirao po spolnom organu i potom ispljunuo vodu na publiku.

Iako su mnogi u komentarima burno reagirali i mnoge je ovo šokiralo, drugi je njegov postupak potpuno raspametio pa je i djevojka koja je podijelila videozapis napisala velikim slovima: ''Trudna sam''.

Damiano je slaba točka mnogim damama otkako je 2021. godine odnio pobjedu sa svojim bendom na Eurosongu s pjesmom ''Zitti E Buoni''.

Otad ga prati titula miljenika žena, a njegove postupke puno ljudi odobrava i vidi ga kao idola.

Šest godina bio je u vezi s manekenkom Giorgiom Soleri, a njihova veza navodno se raspala u lipnju ove godine nakon što se internetom proširio videozapis na kojem se pjevač ljubi s drugom djevojkom u klubu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Aco Pejović Aco Pejović u Areni Zagreb - 2 Aco Pejović u Areni Zagreb - 3 In Magazin: Aco Pejović - 5 +5 Aco Pejović Celebrity Suze Ace Pejovića na bini zbog djevojčice kojoj je spasio život, pogledajte emotivne prizore u trenutku kad ga je dočekalo veliko iznenađenje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Ćorluka je objavio predivnu obiteljsku fotografiju s mora na kojoj su glavni akteri njegova djeca, evo kako uživaju u ljetnim radostima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene