Teška odluka!

Žestoki okršaj Nives i Žanamari: Prepoznatljive obline smjestile su u iste kupaće kostime, vi nam recite kojoj bolje pristaje!

Nives Celzijus i Žanamari Perčić Nives Celzijus i Žanamari Perčić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 +20 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus i Žanamari Perčić počastile su svoje pratitelje seksi fotografijama u istim kupaćim kostimima, a doista je teško odlučiti kojoj bolje stoji, svoje mišljenje recite nam i vi u anketi.

Nives Celzijus i Žanamari Perčić objavile su svoje seksi fotografije na kojima ih je okupalo sunce, a ove dvije atraktivne dame pozirale su u istim kupaćim kostimima.

Obje su nosile crne minijaturne bikinije koji su jedva zadržali njihove bujne atribute, ali za lokacije su odabrale različita mjesta.

Žanamari je svoj kupaći odlučila pokazati na opakom motoru koji je jedva došao do izražaja od njezinih zavodljivih poza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Nives je s druge strane za poziranje ipak odabrala plažu pa se fotografirala pokraj kamene stijene i na ulasku u more. Da dodatno začini fotografije pozirala je kako jede krišku lubenice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nama je bilo teško odlučiti kojoj bolje stoji, a vi nam svoje mišljenje recite u anketi.

Kome bolje stoji ovaj kupaći kostim?

  • Nives
  • Žanamari

Ukupno glasova:

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Ćorluka je objavio predivnu obiteljsku fotografiju s mora na kojoj su glavni akteri njegova djeca, evo kako uživaju u ljetnim radostima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković - 11 Paula Tonković - 5 Paula Tonković - 2 Paula Tonković - 3 +27 Paula Tonković - 6 Celebrity Pobjednica našeg hit-showa podijelila je fotke s bajkovite lokacije na koju je povela frajera s kojim se u posljednje vrijeme često druži!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene