Bome je poradio na sebi

Prekinuo je zaruke zbog glasina da ljubi zgodnu kolegicu, a sada se skinuo gol i u potrazi je za srodnom dušom!

Glen Powell Glen Powell Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Glen Powell - 3 Glen Powell - 1 Glen Powell - 2 Sydney Sweeney, Glen Powell Glen Powell i Gigi Paris Sydney Sweeney, Glen Powell - 5 Sydney Sweeney, Glen Powell - 4 Sydney Sweeney, Glen Powell - 3 Sydney Sweeney, Glen Powell - 2 Sydney Sweeney, Glen Powell - 1 +4 Sydney Sweeney, Glen Powell Galerija

Glen Powell skinuo je sve sa sebe i pokazao isklesano tijelo zbog najnovijeg intervjua koji je dao za Men's Health.

Američki glumac Glenn Powell skinuo se potpuno gol za potrebe snimanja i intervjua za Men's Health, u kojem je progovorio o svom režimu fitnessa, ali i glasinama o romansi s kolegicom Sydney Sweeney.

A da je vjeran tom svom režimu 35-godišnji glumac filma "The Top Gun: Maverick" pokazao je kada je skinuo sve sa sebe i otkrio isklesano tijelo, pa čak i potpuno golu pozadinu. U intervjuu koji je pratio te vrckave fotografije, glumac je progovorio i o glasinama o romansi koje prate njega i Sydney.

"Kada su se sve te stvari dogodile, znate, izašle u javnost, činilo se dezorijentirajućim i nepravednim. Ali ono što shvaćam jest da je to sada samo dio cijele ove pompe", izjavio je Glenn.

Sve fotografije pogledajte OVDJE.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli AB+DM (@abdmstudio)

A takve glasine nisu prošle bez posljedice, jer se Glenn nakon njih razišao sa svojom, sada već bivšom zaručnicom, Gigi Paris nakon tri godine. Tvrdi da je shvatio sada kakvu partnericu traži za dužu vezu i rekao je da to mora biti netko tko se može nositi s njegovim užurbanim rasporedom.

"Na romantičnoj razini, moraš pronaći suigrača koji je spreman na tu avanturu, na tu neizvjesnost, na tu stvar. Iskreno, stvarno se trudim biti izvrstan partner. Kad volim, volim jako. Također razumijem da se brzina i neizvjesnost mog života zapravo jako teško podnose", priznao je.

No ipak najveću pažnju ukrale su upravo one razgolićene fotografije s početka teksta, a za koje je marljivo trenirao što je potvrdio i njegov trener Nick Mitchell i detaljno je opisao što je bilo potrebno da bi se dobio isklesani izgled kojim se Glenn sada može pohvaliti.

On mu je naime pronašao i odredio savršenu ravnotežu između dizanja teških utega za povećanje mišića i snage te manjih vježbi koje izgrađuju mišiće. Glenn je trenirao četiri dana u tjednu i to prvo ruke, pa trbušne mišiće i ramena, a zatim si je uzeo slobodan dan. Zatim je trenirao prsa i leđa te uzeo još jedan dan odmora i onda je imao dan samo za vježbe za noge.

Uz to je držao i dijetu pa bi za doručak pojeo sendvič napravljen od batata, jaja, kelja i ljutog umaka. Ipak, priznao je da ponekad preskoči doručak i obilno ruča ili večera nakon vježbanja. A kada vara, sladoled mu je idealan obrok.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić Meri Goldašić Meri Goldašić Meri Goldašić - 7 +23 Meri Goldašić - 13 Celebrity Meri iz MasterChefa pohvalila se transformacijom nakon odlaska iz showa: "Kao netko tko se u samoći prežderavao kao da sutra ne postoji...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene