Čeka blizance

Slavna ljepotica postat će majka u petom desetljeću, a sada je ponosno istaknula poveći trudnički trbuh!

Hilary Swank - 1 Hilary Swank - 1 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Hilary Swank - 3 Hilary Swank - 2 Hilary Swank - 4 Hilary Swank - 5 Hilary Swank - 6 Hilary Swank Hilary Swank i Philip Schneider - 1 Hilary Swank i Philip Schneider - 3 Hilary Swank i Philip Schneider Hilary Swank (Foto: AFP) +11 Hilary Swank (Foto: Screenshot Youtube) Galerija

Hilary Swank pojavila se na dodjeli Zlatnih globusa u elegantnoj haljini koja je savršeno istaknula njezin trudnički trbuh, a suprug Philip Schneider nije je puštao od sebe.

Glumica Hilary Swank u listopadu prošle godine otkrila je da je trudna, a na dodjeli Zlatnih globusa istaknula je poveći trudnički trbuh u elegantnoj zelenoj haljini.

Pogledaj i ovo Hilary Swank Pokazala bebe Oskarovka u 49. godini rodila blizance i prvi put postala majka: "Nije bilo lako, ali se isplatilo"

48-godišnja oskarovka na svečanost je stigla sa svojim suprugom Philipom Schneiderom, koji ju je neprestano obasipao pažnjom i poljupcima i izgledali su zaljubljenije nego ikad.

Glumica je na dodjeli bila i jedna od prezenterica nagrada, a uručila ju je Martinu McDonaghu za najbolji scenarij.

Podsjetimo, Hilary je podijelila vijest o trudnoći tijekom gostovanja u emisiji Good Morning America.

"Tako sam sretna što sada mogu podijeliti s vama i s Amerikom, ovo je nešto što dugo želim, a sljedeća stvar za mene je to da ću biti mama", kazala je tada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilary Swank (@hilaryswank)

Nakon što je u studiju primila pljesak, dodala je: "Bit ću mama, i ne samo jednog nego dvoje djece. Ne mogu vjerovati."

Glumica filma "Djevojka od milijun dolara" također je podijelila svoju sreću što napokon može podijeliti vijesti, rekavši: "Tako je lijepo što napokon mogu pričati o tome i podijeliti to."

Također je na svome profilu na Instagramu podijelila video u kojem pokazuje na trudnički trbuh s riječima: "Dolazi uskoro... DVOSTRUKO izdanje!"

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilary Swank (@hilaryswank)

Swank se udala za poduzetnika Schneidera 2018. godine nakon manje od dvije godine veze.

Glumica je osvojila Oscare za uloge u filmovima "Dečki nikad ne plaču" i "Djevojka od milijun dolara".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene