Oni s tim nemaju problema

Dok princ Harry i Meghan Markle muku muče s ostvarivanjem svog velikog cilja, William i Kate u tišini su izveli svoj plan!

Princ William i Kate Middleton - 1 Princ William i Kate Middleton - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton - 1 Vojvotkinja Sophie od Edinburgha i Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 6 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 1 Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 4 +20 Meghan Markle i princ Harry - 3 Galerija

Princ William i Kate Middleton stvaraju si veze u svijetu showbusinessa i to s jednima od najutjecajnijih filmaša u Velikoj Britaniji.

Dok se princ Harry i Meghan Markle očajnički pokušavaju etablirati kao holivudski moćni par, princ i princeza od Walesa u tišini jačaju vlastite veze u svijetu showbusinessa.

Dokaz tome je vijest, koju su prenijeli britanski mediji, da su princ William i princeza Kate Middleton imenovali producente hit BBC-jeve drame "Call the Midwife" za ravnatelje svoje Kraljevske zaklade, i da će Pippa Harris biti direktorica zaklade "Diana, Princess of Wales Memorial Fund Trustee Company".

"Ovo je veliki sastanak. Pippa poznaje svakoga i stručnjak je za obavljanje poslova", izjavio je Daily Mail izvor blizak kraljevskom paru.

56-godišnja Pippa osnovala je iznimno uspješnu filmsku tvrtku Neal Street Productions s Oscarom nagrađenim redateljem Sir Samom Mendesom, a osim što su zajedno kreirali "Call the Midwife", producirali su hvaljene filmove uključujući "Revolutionary Road" s Kate Winslet i Leonardom DiCapriom u glavnim ulogama, i "Posljednji ep o Prvom svjetskom ratu 1917.", za koji su dobili dvije nagrade Bafta i Zlatni globus. Pippa je zapravo i predsjednica Bafte, čiji je princ William kraljevski pokrovitelj.

Kraljevska zaklada izvorno je uključivala uključenost princa Harryja i postojala je zabrinutost da će njen rad trpjeti nakon što su on i Meghan Markle napustili kraljevske dužnosti 2020. godine, a zapravo, čini se da je slučaj bio čista suprotnost.

Zaklada je godinu dana kasnije ostvarila porast prihoda, na nevjerojatnih 11,78 milijuna funti. To je gotovo dvostruko više od 6,68 milijuna funti prikupljenih 2019. godine, kada su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa još bili uključeni u njezin rad. Prošlogodišnji prihod bio je 10,1 milijun funti, prema novoobjavljenim računima.

Zaklada inače razvija programe i inicijative temeljene na interesima princa i princeze, posebice u područjima ranog djetinjstva, mentalnog zdravlja i okoliša. Prošle godine, lord William Hague, bivši vođa torijevaca, napustio je politiku kako bi se usredotočio na svoj rad kao predsjednik Kraljevske zaklade. Prisan odnos s Williamom i Kate ostvario je još dok je bio ministar vanjskih poslova, radeći s njima u borbi protiv ilegalne trgovine divljim životinjama. Hague je na mjestu predsjednika zaklade zamijenio kuma princa Georgea, Jamieja Lowther-Pinkertona, koji je 15 godina bio Williamova desna ruka.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Newman Michael Newman 2015. godine Michael Newman Pamela Anderson - 7 +4 Jason Momoa (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je omiljeni lik iz kultne serije i sportaš, a onda se suočio sa strašnom dijagnozom, evo kako danas izgleda i što radi

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll sve je obavijestila da odlazi u Ameriku i najavila životne promjene: ''I nešto novo se sprema''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene