objavila je i video

''Baywatch'' bomba zbog borbe s bolesti ostala je bez svoje plave kose po kojoj je bila prepoznatljiva, potpuno je obrijala glavu

Nicole Eggert Nicole Eggert Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert Nicole Eggert Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert - 4 +18 Nicole Eggert - 3 Galerija

Nicole Eggert uslijed liječenja od raka uz pomoć kćeri si je obrijala glavu, a sve je to objavila na svom Instagram profilu.

Nicole Eggert bori se opakom bolešću, a nedavno je otkrila da joj je tijekom liječenja karcinoma dojke otkriveno i još kancerogenih stanica i to na limfnim čvorovima.

Usred liječenja, nekadašnja seks-bomba "Baywatcha" objavila je video na Instagramu u kojemu je obrijala svoju glavu.

Pogledaji ovo Nicole Eggert Celebrity Zvijezda Spasilačke službe usred borbe s teškom bolesti saznala je još loših vijesti, samoj sebi nešto ne može oprostiti!

Na snimci se 52-godišnjoj glumici pridružila i jedna od njezinih kćeri, koja se pojavila pri kraju videa kako bi majci pomogla obrijati stražnji dio glave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Eggert (@_nicole_eggert)

"Možda liječenje ne uključuje toliko promjenu sebe, već dopuštanje sebi da budemo ono što jesmo - Madeleine Eames", napisala je glumica u opisu objave.

Sjećate li se Nicole iz "Baywatcha"?

  • Sjećam se.
  • Ne sjećam se.

Ukupno glasova:

Nicole se gotovo cijelo vrijeme smiješila dok je snimala video, kako bi vjerojatno svima koji gledaju poručila da ne odustaje te da u njoj ima pozitivne energije. 

Pogledaji ovo Nicole Eggert Nekad i sad Bivša seks-bomba snimljena prvi put nakon tužnih vijesti o zdravlju, nimalo lak život ostavio je traga i na njezinu izgledu

"Šaljem ti puno ljubavi", "Tvoja ljepota za mene nikada nije zavisila o kosi", "I dalje si lijepa", nizali su se komentari. 

Podsjećamo, Nicole se s dijagnozom suočila u prosincu prošle godine, a za magazin People izjavila je kako je prvo mislila da su simptomi koje je primijetila prvi znakovi menopauze te da je u samo tri mjeseca dobila 11 kilograma i da je u listopadu osjetila jaku bol u lijevoj dojci.

"Stvarno je pulsiralo i boljelo. Odmah sam otišla svojoj liječnici opće prakse, a ona mi je rekla da moram otići na pregled", ispričala je Nicole.

Pogledaji ovo Nicole Eggert Celebrity Zvijezda kultne serije suočila se s teškom bolesti, još ni sama ne zna koliko je situacija ozbiljna: "Mislila sam da je to znak menopauze"

Prema pisanju portala Page Six, Nicole najviše strahuje od gubitka svojih kćeri, 12-godišnje Keegan i 25-godišnje Dilyn.

"Dilyn je odrasla osoba, ali ja imam 12-godišnjakinju kod kuće kojoj sam ja jedina starateljica. Nemam obitelj. Nemam ništa. Ovo je nešto kroz što moram proći. Ovo je nešto što moram pobijediti. Ona me treba više od svega i bilo koga", zaključila je.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Imperioli Michael Imperioli i James Gandolfini Michael Imperioli Michael Imperioli +13 Michael Imperioli Nekad i sad Sjećate se nećaka Tonyja Soprana? Gledali smo ga u još jednoj hit-seriji u kojoj ga nije bilo lako prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton - 1 Zanimljivosti Jeste li primijetili nešto čudno na novim zajedničkim fotografijama Williama i Kate? Komentirala ih je čak i Whoopi Goldberg!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene