Bivši seks-simbol

Zvijezda kultne serije suočila se s teškom bolesti, još ni sama ne zna koliko je situacija ozbiljna: "Mislila sam da je to znak menopauze"

Nicole Eggert Nicole Eggert Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert Nicole Eggert - 11 Nicole Eggert - 10 Nicole Eggert - 9 Nicole Eggert - 8 Nicole Eggert - 7 Nicole Eggert - 6 +8 Nicole Eggert - 5 Galerija

Nicole Eggert dijagnosticiran je karcinom dojke, što je sama potvrdila za strane medije.

Američka glumica Nicole Eggert, koja se proslavila ulogom u seriji "Spasilačka služba", ovih je dana otkrila vijest da joj je dijagnosticirana teška bolest, kribriformni karcinom drugog stadija.

51-godišnja Nicole s dijagnozom se suočila u prosincu prošle godine, a za magazin People izjavila je kako je prvo mislila da su simptomi koje je primijetila prvi znakovi menopauze te da je u samo tri mjeseca dobila 11 kilograma i da je u listopadu osjetila jaku bol u lijevoj dojci.

"Stvarno je pulsiralo i boljelo. Odmah sam otišla svojoj liječnici opće prakse, a ona mi je rekla da moram otići na pregled", ispričala je Nicole.

Dodala je i kako je na pregled kod specijalista morala duže čekati, gotovo mjesec dana, a nakon mamografija i tri biopsije još ne zna je li se bolest proširila na druge dijelove tijela.

"Tu je i treba ga izvaditi. Pitanje je moram li obaviti liječenje prije operacije ili oni moraju obaviti prvo operaciju pa ja mogu nastaviti s liječenjem", izjavila je glumica.

Prema pisanju portala Page Six, Nicole najviše strahuje od gubitka svojih kćeri, 12-godišnje Keegan i 25-godišnje Dilyn.

"Dilyn je odrasla osoba, ali ja imam 12-godišnjakinju kod kuće kojoj sam ja jedina starateljica. Nemam obitelj. Nemam ništa. Ovo je nešto kroz što moram proći. Ovo je nešto što moram pobijediti. Ona me treba više od svega i bilo koga", zaključila je.

Nicole se proslavila u kultnoj seriji iz 90-ih kao zanosna Roberta Summer Quinn i u to je vrijeme bila tiha patnja muškarcima diljem svijeta. No nekadašnju seks-bombu danas bi teško prepoznali i najveći obožavatelji jer se drastično promijenila od dana najveće slave.

Nakon "Spasilačke službe" karijera joj je krenula nizbrdo i upala je u velike dugove, zbog čega je 2013. godine bila prisiljena prijaviti bankrot. Godinu dana kasnije pokrenula je vlastiti posao sa sladoledima, što joj je pomoglo da ponovno stane na noge, no nije se puno pojavljivala u javnosti.

Nije imala ni puno sreće na ljubavnom planu. Neko vrijeme bila je zaručena za kanadskog glumca Coreyja Haima, kojemu je i nekoliko puta spasila život nakon predoziranja, a od 2000. do 2002. godine bila je u braku s Justinom Herwickom, s kojim je dobila i prvu kćer.

Nicole je privukla pozornost javnosti 2018. godine kada je kolegu Scotta Baioa optužila za seksualno zlostavljanje. Kako je otkrila, sve je počelo kada je imala samo 14 godina. On je odbacio sve optužbe, no priznao je kako su jednom prilikom imali seksualni odnos kada je ona imala 18 godina, međutim ona je ostala pri tvrdnjama da Baio laže.

Što se tiče njezina trenutačnog ljubavnog statusa, nije poznato postoji li u njezinu životu netko poseban i pretpostavlja se da je sama.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 3 +27 Nives Celzijus - 1 Celebrity Kad smo mislili da nas više ne može iznenaditi, Nives objavi ovakvu fotku: ''Zamalo zakopčana do grla''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +26 Nenad i Bloom Tatarinov Celebrity Šuput pokazala kako izgledaju njezina jutra u luksuznom hotelu u Dubaiju, pogledajte i što prvo vidi kad se probudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene