potpuno se promijenila!

Teško ćete pogoditi tko je ova žena! Bila je seks-simbol, a sada je šokirala pojavom nakon više od godinu dana skrivanja!

Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert - 1 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 9 Nicole Eggert (Foto: Profimedia) Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 10 Nicole Eggert - 11 Nicole Eggert - 8 Nicole Eggert - 7 +9 Nicole Eggert - 6 Galerija

Nicole Eggert snimljena je u javnosti prvi put nakon 18 mjeseci, a na fotografijama je neprepoznatljiva.

Glumica Nicole Eggert (51) proslavila se u kultnoj seriji iz 90-ih "Spasilačka služba" kao zanosna Roberta Summer Quinn i u to je vrijeme bila tiha patnja muškarcima diljem svijeta.

No nekadašnju seks-bombu danas bi teško prepoznali i najveći obožavatelji jer se drastično promijenila od dana najveće slave.

Nicole je ovaj tjedan snimljena u javnosti prvi put nakon 18 mjeseci, a paparazzi su je ulovili dok je bacala smeće u svojoj četvrti u Los Angelesu.

U zapuštenom, kućnom izdanju s dioptrijskim naočalama, razbarušenom kosom i nekoliko kilograma viška glumica je potpuno neprepoznatljiva, a njezine nove fotografije pogledajte u galeriji.

Nicole je nakon "Spasilačke službe" karijera krenula nizbrdo i upala je u velike dugove, zbog čega je 2013. godine bila prisiljena prijaviti bankrot. Godinu dana kasnije pokrenula je vlastiti posao sa sladoledima, što joj je pomoglo da ponovno stane na noge, no nije se puno pojavljivala u javnosti.

Nije imala ni puno sreće na ljubavnom planu. Neko vrijeme bila je zaručena za kanadskog glumca Coreyja Haima, kojemu je i nekoliko puta spasila život nakon predoziranja, a od 2000. do 2002. godine bila je u braku s Justinom Herwickom, s kojim je dobila i prvu kćer.

Nicole je privukla pozornost javnosti 2018. godine, kada je kolegu Scotta Baioa optužila za seksualno zlostavljanje. Kako je otkrila, sve je počelo kada je imala samo 14 godina. On je odbacio sve optužbe, no priznao je kako su jednom prilikom imali seksualni odnos kada je ona imala 18 godina, međutim ona je ostala pri tvrdnjama kako Baio laže.

Što se tiče njezina trenutačnog ljubavnog statusa, nije poznato postoji li u njezinu životu netko poseban i pretpostavlja se da je sama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 3 Ella Dvornik Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 4 +26 Jelena Rozga - 2 Celebrity Pogledajte što je Jeleni Rozgi javno poručila Ella Dvornik, njezin komentar izazvao je brojne reakcije: "Dobro, gospođo..."


1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković Paula Tonković - 2 Paula Tonković i Marco Cuccurin Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Celebrity Pobjednica našeg hit-showa u sićušnom bikiniju pokazala je tijelo bez mane: ''Otvaram sezonu ljetnih slika''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene