Nije se suzdržala

Pogledajte što je Jeleni Rozgi javno poručila Ella Dvornik, njezin komentar izazvao je brojne reakcije: "Dobro, gospođo..."

Jelena Rozga Jelena Rozga Vojko Basic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 3 Ella Dvornik Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 7 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 +20 Jelena Rozga - 5 Galerija

Ella Dvornik komentirala je izgled Jelene Rozge ispod njezine objave na Instagramu.

Pjevačica Jelena Rozga predstavila se na Melodijama Jadrana s pjesmom "Idi ti".

Za nastup je odabrala ružičastu haljinu sa seksi izrezima, u kojoj je očarala sve redom, a snimkom se pohvalila i na svojem profilu na Instagramu.

"27 godina radim s obitelji Huljić, koja je za mene napisala velike pjesme, hitove, megahitove, ali "Idi ti" definitivno je jedna od najljepših, ali i najtežih koje sam otpjevala u svojoj karijeri. Vjekoslava, ti si najveći pjesnik. 'Srce nakit ne voli, treba tebe, trebaš mu da preživi...' Cijelu pjesmu pogledajte na mom YT kanalu, a vi mi pišite koji vam je najdraži dio pisme", napisala je Rozga na društvenoj mreži, a u komentarima joj se među prvima javila Ella Dvornik.

"Dobro, gospođo, je l' vi starite ikako? Ja ostarjela 32 godine, a ti ista otkad sam se rodila. Je l' ta Vjekoslava Huljić neke napitke isto radi uz stihove?" poručila joj je Ella, a mnogi su se složili s njom i komentar je skupio stotine lajkova.

Jelena se o svemu nije oglašavala, iako bi sigurno mnogi htjeli znati tajnu njezine mladolikosti. Ono što također već godinama kopka javnost je i njezin ljubavni status, koji vješto skriva još otkako je prekinula vezu s našim violončelistom Stjepanom Hauserom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo - 2 Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 +24 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Zanimljivosti Ronaldo se pohvalio tijelom ko remek-djelom, ali u prvi plan pala su njegova stopala, evo i zašto!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 5 +27 Snježana Schillinger - 6 Celebrity Snježana Schillinger pohvalila se novim automobilom od čije će vas cijene zaboljeti glava: ''Ubit ću fotkama, tako da me blokirajte odmah"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene