a tek boja kakva je!

Snježana Schillinger pohvalila se novim automobilom od čije će vas cijene zaboljeti glava: ''Ubit ću fotkama, tako da me blokirajte odmah"

Snježana Mehun Snježana Mehun Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 7 Snježana Schillinger - 8 Snježana Schillinger - 9 Snježana Schillinger - 10 Snježana Schillinger Mehun - 4 +21 Snježana Schillinger - 1 Galerija

Snježana Schillinger na svom profilu na Instagramu otkrila je kako je kupila novi automobil, a sve je iznenadila njegova boja.

Poduzetnica Snježana Schillinger sa suprugom Franzom objavila je niz fotografija iz autosalona i pohvalila se novim automobilom kojem se ni sama ne može nadiviti, a čija se vrijednost procjenjuje na 190 tisuća eura. 

Riječ je o zelenom Porscheu modela 911 Carrere T, a zbog neobične boje dobio je i novi nadimak "zeleni piton".

Na automobilu se nalazila velika crvena mašna, a Snježana je pozirala sjedeći na haubi s osmijehom na licu. Odjenula je bijelu majicu s likom mačke, crne hlače i skupocjene papuče Gucci.

"Malo smo se i slikali, što ćeš, nisam mogla ''zdurati'', a ko će ako #prvamačkagrada neće, eee koja je to moćna, snažna, ljepota od auta, pure art! Ubit ću sa fotkama, tako da me blokirajte odmah."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"A zašto bi te blokirali? Uživaj ako ti je Bog dao", "Samo nemoj u tim cipelama voziti", "Puno sretnih kilometara", "Savršena boja", "Dobro ti pristaje zelena boja", samo su neki od komentara.

Nakon toga objavila je i video na kojem je pokazala kako vozi, a na njemu možemo vidjeti i njezinu neopisivu sreću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Snježanu na Instagramu prate više od 54 tisuće vjernih obožavatelja, koje svakodnevno obavještava o svojim privatnim, ali i poslovnim uspjesima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević obline koje su bile predmet skandala opet izložila pogledima, a onda pokazala razliku između Instagrama i stvarnosti!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 +27 Domenica Žuvela - 5 Celebrity Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene