''u velikoj sam panici''

Zvijezda Spasilačke službe usred borbe s teškom bolesti saznala je još loših vijesti, samoj sebi nešto ne može oprostiti!

Nicole Eggert Nicole Eggert Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 11 Nicole Eggert - 10 Nicole Eggert - 9 +11 Nicole Eggert - 4 Galerija

Glumica Nicole Eggert otkrila je da je u njezinim limfnim čvorovima pronađeno još kancerogenih stanica usred njezine borbe s vrlo rijetkim oblikom raka dojke.

Nekadašnjoj seks-bombi i zvijezdi ''Baywatcha'' stiglo je još loših vijesti usred borbe s rijetkim oblikom raka dojke.

Nicole Eggert otkrila je da joj je tijekom liječenja karcinoma dojke otkriveno i još kancerogenih stanica i to na limfnim čvorovima.

Eggert je rekla da je ljuta što nije redovito provjeravala svoje grudi i rekla je da implantati koje je napravila s 19 godina otežavaju otkrivanje bilo kakvih anomalija u prsima.

Dodala je da su njezini sljedeći koraci operacija uklanjanja raka te podvrgavanje kemoterapiji i zračenju.

''U velikoj sam panici dok god to ne izvade iz mene'', rekla je.

Prije nekoliko dana viđena je u rijetkoj šetnji Los Angelesom nakon što su se svijetom proširile vijesti o njenom zdravstvenom stanju.

Nicole se s dijagnozom suočila u prosincu prošle godine, a za magazin People izjavila je kako je prvo mislila da su simptomi koje je primijetila prvi znakovi menopauze te da je u samo tri mjeseca dobila 11 kilograma i da je u listopadu osjetila jaku bol u lijevoj dojci.

"Stvarno je pulsiralo i boljelo. Odmah sam otišla svojoj liječnici opće prakse, a ona mi je rekla da moram otići na pregled", ispričala je Nicole.

Dodala je i kako je na pregled kod specijalista morala duže čekati, gotovo mjesec dana, a nakon mamografija i tri biopsije još ne zna je li se bolest proširila na druge dijelove tijela.

"Tu je i treba ga izvaditi. Pitanje je moram li obaviti liječenje prije operacije ili oni moraju obaviti prvo operaciju pa ja mogu nastaviti s liječenjem", izjavila je glumica.

Prema pisanju portala Page Six, Nicole najviše strahuje od gubitka svojih kćeri, 12-godišnje Keegan i 25-godišnje Dilyn.

"Dilyn je odrasla osoba, ali ja imam 12-godišnjakinju kod kuće kojoj sam ja jedina starateljica. Nemam obitelj. Nemam ništa. Ovo je nešto kroz što moram proći. Ovo je nešto što moram pobijediti. Ona me treba više od svega i bilo koga", zaključila je.

Pogledaji ovo Nicole Eggert (Foto: AFP) Nekad i sad Dani najveće slave su daleko iza nje i danas ju je teško prepoznati, a evo kako se ova nekoć zanosna plavuša mijenjala kroz godine

Nicole se proslavila u kultnoj seriji iz 90-ih kao zanosna Roberta Summer Quinn i u to je vrijeme bila tiha patnja muškarcima diljem svijeta. No nekadašnju seks-bombu danas bi teško prepoznali i najveći obožavatelji jer se drastično promijenila od dana najveće slave.

Nakon "Spasilačke službe" karijera joj je krenula nizbrdo i upala je u velike dugove, zbog čega je 2013. godine bila prisiljena prijaviti bankrot. Godinu dana kasnije pokrenula je vlastiti posao sa sladoledima, što joj je pomoglo da ponovno stane na noge, no nije se puno pojavljivala u javnosti.

Nije imala ni puno sreće na ljubavnom planu. Neko vrijeme bila je zaručena za kanadskog glumca Coreyja Haima, kojemu je i nekoliko puta spasila život nakon predoziranja, a od 2000. do 2002. godine bila je u braku s Justinom Herwickom, s kojim je dobila i prvu kćer.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 5 +24 Brad Pitt - 3 Celebrity Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Celebrity Kolinda se javila iz Koreje, evo što je na njoj ukralo svu pozornost: ''Moja kraljica bila i ostala!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene