borba je bila tijesna!

Knjigovođa iz Krapine otkrio nam je na što će potrošiti dio od 15 tisuća eura koje je osvojio u Jokeru: ''Dio će sigurno otići na...''

Filip Družinec Filip Družinec Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Družinec - 12 Filip Družinec - 13 Filip Družinec - 11 Filip Družinec - 10 Filip Družinec - 9 Filip Družinec - 8 Filip Družinec - 7 Filip Družinec - 6 Filip Družinec - 5 Filip Družinec - 4 +3 Filip Družinec - 3 Galerija

Filip Družinec prvi je kandidat ''Jokera'' koji je osvojio maksimalan iznos od 15 tisuća eura, za naš portal podijelio je prve dojmove nakon pobjede i što planira s osvojenim iznosom.

Kviz ''Joker'' na Novoj TV jedva da je krenuo, a već imamo prvog natjecatelja koji je kući otišao s maksimalnim iznosom od 15 tisuća eura. Sreću i znanje za glavnu nagradu imao je Filip Družinec, 31-godišnji knjigovođa iz Krapine.

Pogledaji ovo Filip Družinec - 6 Zanimljivosti Jeste li vi znali odgovor na pitanje koje je zbunilo natjecatelja Jokera, a koji je kući ipak otišao s maksimalnom nagradom?

Nakon pobjede, Filip je za naš portal podijelio dojmove i otkrio na što planira potrošiti osvojeni iznos.

''Pa, osjećaj je jednak kao i da sam 10. koji je osvojio maksimalni iznos, bitno da je nekakav uspjeh prisutan. Rekao sam na početku kviza da mi je najbitnije da se ne osramotim. Kako je krenulo s prvih nekoliko pitanja, koja realno nisu bila teška, dobro je i završilo'', govori.

Što misli o ''Jokeru'', šali se:

''Volim sve vrste kvizova, a naravno da mi je najdraži onaj u kojem sam nešto i osvojio! Šalu na stranu, mislim da je format dobar'', zaključio je.

U svom predstavljanju Filip je rekao kako je strastveni kvizaš, a osim odlaska na kvizove, doma voli i fino kuhati. Nas je zanimalo što ga kod kuhanja najviše fascinira, ali i bi li se okušao u još jednom showu Nove TV – MasterChefu.

''Da, gastronomija općenito; bilo u vidu isprobavanja novih okusa ili kuhanja kod kuće mi je od velikog interesa. Slabo sam pratio domaći Masterchef jer mi ima malo previše fokusa na međuljudskim odnosima, a premalo na kuhanju. Pogledao sam 6-7 sezona australske verzije Masterchefa, i mislim da je to uz Bourdainov "Parts unknown" najbolji gastro sadržaj dostupan na malim ekranima. Nisam baš za reality TV, pa se tako vjerojatno ne bih ni okušavao u tim vodama. S druge strane, moram pohvaliti sve ljude koji imaju hrabrosti za toliko screen timea, siguran sam da je stresno'', otkriva.

U mlađim danima Družinec je organizirao kvizove po rodnom Zagorju, a to mu je bio i jedan od motiva prijave u ''Joker''. Osim kvizova, obožava pen and paper role igre, puno čita, a kad se ne šeta s djevojkom i psom, uživa u gledanju serija i filmova. Nama je otkrio koja ga se serija najviše dojmila.

''Uf, serija, filmova i knjiga konzumiram toliko da je teško nabrojati neke favorite. Veliki sam fan Davida Simona te smatram da bi ''The Wire'' trebala biti dio lektire. Od nekih manje poznatih novijih serija mogu svakako preporučiti britansku mini seriju "Time" ili "Slow horses" sa Garyjem Oldmanom. Uskoro bi trebale izaći i adaptacije dvije odlične SF knjige, Project Hail Mary Andyja Weira (autor Marsovca) i 3 body problem Liu Cixina. Veselim se svakoj znanstvenoj fantastici koja dobiva ekranizaciju, iako je zdrava doza skepse u krajnji proizvod uvijek prisutna.''

Na njegovu pobjedu u showu posebno je ponosna bila djevojka.

''Djevojka je bila, očito, sretna rezultatom. A bilo joj je samo bitno da nakon proslave dođem u komadu doma'', šali se.

Za kraj, otkrio nam je na što planira potrošiti osvojeni iznos.

''Imam neke ideje na što ću potrošiti novac, ali bit ću pametniji kada novac sjedne na račun i složim nekakav plan. U svakom slučaju, dio će otići na nekakvo putovanje i/ili tetovažu.''

Novu epizodu Jokera ne propustite već danas na Novoj TV!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Družinec - 6 Filip Družinec - 2 Filip Družinec - 3 Filip Družinec - 13 +8 Filip Družinec - 12 Zanimljivosti Jeste li vi znali odgovor na pitanje koje je zbunilo natjecatelja Jokera, a koji je kući ipak otišao s maksimalnom nagradom?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Jurec, Joker - 1 Zrinka Jurec, Joker - 2 Zrinka Jurec, Joker - 3 Zrinka Jurec, Joker - 4 +3 Zrinka Jurec, Joker - 5 Zanimljivosti Pitanje o Gibonniju namučilo je natjecateljicu Jokera, biste li vi znali odgovor na njega?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene