ona je pogodila!

Pitanje o Gibonniju namučilo je natjecateljicu Jokera, biste li vi znali odgovor na njega?

Zrinka Jurec, Joker - 4 Zrinka Jurec, Joker - 4 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Jurec, Joker - 1 Zrinka Jurec, Joker - 2 Zrinka Jurec, Joker - 3 Zrinka Jurec, Joker - 4 Zrinka Jurec, Joker - 5 Zrinka Jurec, Joker - 6 Zrinka Jurec, Joker - 7 +0 Zrinka Jurec, Joker - 8 Galerija

Natjecateljica Jokera Zrinka Jurec posrnula je na posljednjem pitanju i nastup zaključila s 500 eura, a namučilo ju je i pitanje o Gibonniju.

Simpatična 31-godišnja stomatologinja, Zrinka Jurec iz Zlatar Bistrice, svojim nastupom u kvizu Joker zabavila je, kako sve prisutne u studiju, tako i gledatelje pred malim ekranima.

Biste li vi znali odgovor na ovo pitanje o Gibonniju?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Samouvjereno je odgovarala na pitanja, no posljednje pitanje, nije joj bilo naklonjeno. Da je točno odgovorila na pitanje "Po čemu će stanovnici Londonderry Townshipa pamtiti datum 28. ožujka 1979. godine?": A) razornom potresu, B) nesreći u nuklearnoj elektrani, C) velikoj poplavi ili D) ukazanju NLO-a, kući bi otišla s maksimalnih 15.000 eura, no Zrinka je zaključala odgovor C i kviz napustila s 500 eura. Točan odgovor bio je pod B.

Pogledaji ovo Igor Kolar u kvizu Joker - 2 Zanimljivosti Biste li vi znali odgovor na pitanje zbog kojeg je za ovog natjecatelja igra u Jokeru neslavno završila?

''Ja sam odlučila da nema smisla odustati'', odlučna je bila Zrinka u svom nastupu.

Od prethodnih pitanja samo je na još jedno netočno odgovorila, a dva jokera i poziciju niže na novčanoj ljestvici koštao ju je papa.

Pogledaji ovo Vedran Mijolović - 3 Zanimljivosti Ovaj ljubitelj kvizova u zemlji hobita proveo je čak dvije godine, a evo koje ga je pitanje na ulici tamo ostavilo bez teksta!

"Prvi papa bio je Sveti Petar. Kako se zvao drugi papa koji ga je naslijedio na funkciji?" A) Pavao, B) Pio, C) Lav ili D) Lino. Zrinka je najprije odlučila iskoristiti superjokera, majku Draženku koja je s njom došla u pratnji, a potom i običnog jokera te se odlučila za odgovor C. Točan odgovor bio je D, kojega je Zrinka u startu eliminirala.

Pogledaji ovo Mario Šimundža, Joker Celebrity Prvi natjecatelj Jokera posjetio je njujorške Blizance nekoliko sati prije rušenja, a zamalo je završio i u otetom avionu: "Ja sam to doživio ili bolje rečeno preživio..."

Sitne probleme zadalo joj je još pitanje "U kojem je glazbenom sastavu Zlatan Stipišić Gibonni započeo svoju karijeru?" A) Peti element, B) Šesti autobus, C) Sedmi patuljak ili D) Osmi putnik. Zrinka je najprije koristila joker koji je eliminirao odgovor A te je na koncu zaključala odgovor D i tako prešla na sljedeće pitanje.

Iako je velika ljubiteljica pasa, te sama ima jednoga, nije znala odgovoriti na pitanje "Koja pasmina ima reputaciju 'najbržeg psa na svijetu'?" A) hrt, B) border collie, C) irski seter ili D) doberman. Na ovom pitanju iskoristila je 2 jokera i na kraju se odlučila za odgovor A te tako obranila 15.000 eura.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović Celebrity Isplivale Prijine fotografije s plaže od kojih zastaje dah, ovo je jedan od rijetkih prizora gdje ju se može vidjeti u badiću

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Ivanković i Ana Žulec Ivanković Domagoj Ivanković Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 In Magazin: Domagoj Ivanković - 5 Celebrity Josip iz Kumova pored lijepe supruge ne može skinuti osmijeh s lica, pogledajte kako izgleda njegova bolja polovica!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene