Njezini počeci

Sjećate li se kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine? Nije bila plavuša i imala je potpuno drugačiji imidž od onog danas!

Maja Šuput Maja Šuput Jakov Prkic/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Ormar Maje Šuput +21 Maja Šuput Galerija

Kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine podsjetile su nas njezine fotografije iz tog razdoblja, koje su se ovih dana pojavile u javnosti.

Naša pjevačica Maja Šuput poznata je po čestim promjenama imidža i frizura čemu je bila sklona još davne 2001. godine, a u što se možemo uvjeriti i na fotografijama iz tog razdoblja koje su se ovih dana pojavile u javnosti.

Maja je tada imala 21 godinu, a fotografije su nastale na jednom snimanju. Zaštitni znak bila joj je tada kraća kosa bakrenih tonova, a zanimljivo je da je iste godine bila i plavuša te nosila duže šiške.

Majine fotografije iz tog razdoblja pogledajte u našoj galeriji.

Pristaje li Maji bolje plava ili crvena kosa?

  • Crvena!
  • Plava!

Ukupno glasova:

Ovih dana njezini obožavatelji su nakon duge tri godine konačno dočekali i njezinu novu pjesmu naziva "James Bond" za koji je snimila i poseban spot, a glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević. Tekst je napisao hitmejker Neno Ninčević, a pjesma je na prvu zarazna te u sebi ima i dozu ritmova koji su danas popularni.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 2 Celebrity Šuput se u seksi donjem rublju našla u naručju zgodnog frajera, a zavodljive dodire čuvaju za nešto što fanovi čekaju već tri godine!

Maja je posljednji singl izdala još 2021. godine, a iako nema novih pjesama u zadnje vrijeme, Majin raspored krcat je nastupima.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput pokazala svoj ogromni ormar i bacila obožavateljice u trans: "Raj na zemlji!"

Također je i u poduzetničkim vodama, a okušala se i kao voditeljica te je već godinama članica žirija showa "Supertalent". Uz sve to je i majka sinčića Blooma i svaki slobodni trenutak provodi s njim i suprugom Nenadom Tatarinovim, što je i jedan od razloga zašto često ne izbacuje nove pjesme.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 Kate Middleton +25 Kate Middleton i princ William Celebrity Princ William snimljen s Kate prvi put od Božića, fotografije su se pojavile u britanskim medijima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 6 +25 Britney Spears - 4 Celebrity Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene