Mali džentlmen!

Maja Šuput je svom Bloomu za Dan žena dala važan zadatak, ovim prizorima nitko neće moći odoljeti!

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +20 Ormar Maje Šuput Galerija

Maja Šuput poželjela je svojim pratiteljicama sretan Dan žena, a snimila je i Blooma koji je u vrtić nosio jednu ružu.

Pjevačica Maja Šuput raznježila je svoje pratitelje, a posebno pratiteljice, novim fotografijama sinčića Blooma koji je imao važnu ulogu na Dan žena.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Šuput nakon tri godine najavila veliku novost, već prvi taktovi raspametili su obožavatelje: "Ovo će biti hit!"

Naime, mališan je u cvjećari uzeo jednu crvenu ružu te je sa sobom nosio u vrtić kako bi je poklonio tetama, a sve to Maja je snimila i podijelila na Instagramu. Nosio je bijele hlače i tamni sako, a kosu mu je svezala u repić.

Osim toga, Maja ga je fotografirala i ispred puno crvenih balona u obliku srca te svima kratko poručila: ''Sretan Dan žena, dečki, trk po znak pažnje!''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Majin Bloom naučio je nešto vrlo važno, ali greška koja mu se potkrala njene je pratitelje od srca nasmijala: ''Meni više ne treba kanal s komedijom…''

Da Maju njezin sinčić i suprug Nenad Tatarinov vole razmaziti, pokazala je i za Valentinovo kad je objavila fotografije svog muža koji je u rukama nosio ogroman buket.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 +26 Thara Thaller - 3 Celebrity Naša mlada glumica pokazala je zgodne noge u mini haljini, a iz naručja je nije puštao partner kojeg je upoznala u hit-showu

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 2 Joško Čagalj Jole - 1 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 6 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 7 +24 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 8 Celebrity Jole pokazao svoje prekrasne kćeri i ženu, a opisom uz fotografiju sve je oborio s nogu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene