Nerazdvojni su

Naša mlada glumica pokazala je zgodne noge u mini haljini, a iz naručja je nije puštao partner kojeg je upoznala u hit-showu

Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Josip Regovic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Thara Thaller - 3 Thara Thaller - 1 Tara Thaller - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 +20 Tara Thaller - 3 Galerija

Tara Thaller i Mateo Cvenić prisustvovali su jednom događanju u Zagrebu, otkako su objavili da su zajedno ne odvajaju se jedno od drugog.

Naša glumica Tara Thaller i njen partner Mateo Cvenić viđeni su na jednom događanju u Zagrebu, a kad su stigli na crvenom su tepihu pozirali za fotografe.

Dok se Mateo sredio te odjenuo odijelo, Tara je bila nešto jednostavnije obučena te je nosila mini-haljinu maslinaste boje sa svjetlucavim detaljima.

Tara i Mateo kao par su mi...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Tara i Mateo u ''Plesu sa zvijezdama'' natjecali su se do polufinala, a ona je nakon ispadanja objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol, no tvrdi da tu odluku nije donijela zbog Matea.

Pogledaji ovo Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Celebrity Našu glumicu mentor je za blagdane odveo na jedno posebno mjesto, s njim je nakon rastave pronašla veliku sreću!

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", kazala je Tara za Gloriju.

Farisa trenutačno gledamo u novoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a u posljednje se vrijeme šuška i da ljubi jednu od naših najljepših glumica Anu Uršulu Najev.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 2 Joško Čagalj Jole - 1 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 6 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 7 +24 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 8 Celebrity Jole pokazao svoje prekrasne kćeri i ženu, a opisom uz fotografiju sve je oborio s nogu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar +25 Kaja Vidmar - 2 Celebrity Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene