veliki izazov već na početku!

Kako se Faris pretvorio u Doris? Evo kako je protekla transformacija u našu glazbenu divu: ''Težak zadatak, ali užitak!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo - 1 Faris Pinjo - 3 Faris Pinjo - 4 Faris Pinjo - 5 Faris Pinjo - 6 Faris Pinjo Faris Pinjo Faris Pinjo - 12 Faris Pinjo - 11 Faris Pinjo - 10 +20 Faris Pinjo - 9 Galerija

Glazbenik Faris Pinjo u prvoj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' prerušio se u Doris Dragović, a evo kako su izgledale njegove pripreme za nastup.

Glazbenik Faris Pinjo koji je posljednjih godinu dana medijske stupce punio svojim ljubavnim životom sudionik je nove sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a u prvoj emisiji dobio je zadatak prerušiti se u našu glazbenu divu Doris Dragović.

Trebalo je puno vremena kako bi se Faris pretvorio u Doris, a kako je njegovo šminkanje i uređivanje izgledalo u backstageu podijelio je i na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Faris Pinjo (@fankerinho)

''Težak zadatak ali užitak'', dodao je kratko u opis.

Kako se vama svidio Faris kao Doris?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Iako je iz Visokog pored Sarajeva, Faris zbog poslovnih prilika trenutno živi u Zagrebu.

"Dom je gdje se mogu izražavati. To mogu u Zagrebu. Naravno srce boli što to nije Sarajevo. Ali život ide dalje. Ovdje sam divno prihvaćen i poštovan. Volio bih raditi svuda po svijetu", rekao nam je.

Podsjetimo, Farisa je domaća javnost upoznala i kao supruga naše glumice Tare Thaller, koju je prošle godine vjerno bodrio u showu "Ples sa zvijezdama", no u međuvremenu su se razveli. Tara je pronašla sreću sa svojim mentorom iz showa Mateom Cvenićem, a Farisa se u zadnje vrijeme povezuje s glumicom Anom Uršulom Najev, koju gledamo u "Kumovima" kao Lucu Akrap. Faris nam te navode nije htio komentirati.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić +25 Nataša Janjić Medančić Celebrity Splitska glumica uživa na zasluženom odmoru koji nije krenuo po planu, podijelila je i fotografije s plaže na kakve od nje nismo navikli!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 7 Lana Jurčević - 6 +28 Lana Jurčević - 5 Celebrity Lana Jurčević podijelila prizore bolničkih dana s kćeri: ''A ovako je bilo prije tri mjeseca...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene