počeci nisu bili laki

Lana Jurčević podijelila prizore bolničkih dana s kćeri: ''A ovako je bilo prije tri mjeseca...''

Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 7 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 +22 Lana Jurčević - 4 Galerija

Lana Jurčević je na društvenim mrežama podijelila slatke trenutke sa svojom kćeri, a pokazala je i kako je sve izgledalo dok ju je rodila i s njom boravila u bolnici.

Naša pjevačica Lana Jurčević ne prestaje dijeliti sretne trenutke sa svojom kćeri, a sada je pratiteljima na Instagramu pokazala i kako su izgledali dani nakon poroda u bolnici.

Prvo je objavila video na kojem ju malena s ručicom dira po nosu dok zajedno leže na krevetu.

Pogledaji ovo Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević prisjetila se života prije majčinstva, ovako su njene noći donedavno izgledale: ''Ono kad se ne sjećaš sebe…''

''A ovako je bilo prije tri mjeseca...'', napisala je uz kratki video iz bolnice na kojem se vidi njena kći u posebnom inkubatoru.

''A ovako je bilo kada se tek rodila... mršavica moja, krhko moje malo biće, 2700 grama. Zato sada ima pufaste nogice i pravi je hahar'', dodala je Lana uz drugi video na kojem je snimila njene nožice.

Osim toga, stavila je i fotografiju na kojoj doji dijete, jednu na kojoj njen partner Filip Kratofil spava s njom te video na kojem ju Filip nosi u nosiljci iz bolnice.

A na kraju je stavila i fotografiju svog partnera iz djetinjstva te otkrila da je malena izgledom povukla na njega.

''A ovo je Mićo dok je bio mali… I samo ću reć' da je prilično povukla na svog tateka. Za sad! Vidjet ćemo…'', napisala je na priči.

Sve njezine objave možete vidjeti u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević pokazala kako je uredila kutak za svoju kćer, evo što je posebno ukralo svu pažnju: ''Najdraži dio stana!''

Inače, Lana je krajem studenoga prošle godine rodila kći, a tijekom trudnoće je imala brojne komplikacije pa je dugo boravila u bolnici.

Pogledaji ovo Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević objavila video o imenu koje je dala kćerkici: ''Sipa ili Školjka? Jastog ili Brancin?''

Često podijeli privatne trenutke s kćeri, no i dalje nije otkrila njezino ime iako je jednom dala naslutiti kako se zove, a i sada je na jednoj fotografiji na bebino lice stavila naljepnicu lopoča.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June Leonie June Leonie June +27 Leonie June Celebrity Nogometaš Hajduka i njegova atraktivna djevojka postali roditelji, stigla im je djevojčica kojoj su odabrali zanimljivo ime

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Detelić i Igor Mešin - 1 Filip Detelić i Igor Mešin - 6 Filip Detelić i Igor Mešin - 2 Filip Detelić i Igor Mešin - 5 +7 Filip Detelić i Igor Mešin - 3 Zanimljivosti Pogledajte kako je novi voditelj našeg hit-showa uspio zbuniti Igora Mešina: "Ovo sigurno nije bio najbolji trenutak večeri!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene