''Zamisli kad te prozivaju...''

Lana Jurčević objavila video o imenu koje je dala kćerkici: ''Sipa ili Školjka? Jastog ili Brancin?''

Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 2 +18 Lana Jurčević - 3 Galerija

Lana Jurčević našalila se na nagađanja o imenu svoje djevojčice, ali i dalje nije otkrila kako ju je nazvala.

Lana Jurčević na TikToku je objavila šaljivi video na račun imena svoje kćerkice, koju je rodila krajem studenoga prošle godine, a čije je ime nedavno pokušala otkriti na društvenim mrežama.

"Kako će se zvati beba? Sipa ili Školjka? Jastog ili Brancin?" napisala je u opis videa.

Ubacila je glas glumice i komičarke Sandre Silađev pa se pravila da priča: "Zašto se djevojčica ne bi zvala Sipa? Ili Školjka? Školjka je baš romantično. Zamisli kad te prozivaju - Školjka, izađi na tablu. Ili ako budu dvije djevojčice - Školjka i Sipa ili Školjka i Zvijezda. A sinovi Jež i Jastog. Ako već biramo imena, meni je predivno Brancin."

@lalana

🤷🏻‍♀️😃 Sipa ili Školjka? Jastog ili Brancin? 😄

♬ original sound - Sandra

U komentarima se nastavila šala, ali i nagađanja koje je ime dala djevojčici. Prije nekoliko dana, uz niz fotografija cvijeta lopoča Lana je dala svojim pratiteljima naslutiti koje je ime odabrala za kćer.

"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivni i čarobni cvijet koji raste iznad vode na jezerima. To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…" započela je pa dodala:

"Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više cijela je priča još posebnija. Kad sam počela pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To je sigurno unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate", objasnila je za kraj.

"Lota", "Lopoč", "Lotus", "I mi imamo cvijetić", "Lotus", "Ma definitivno Lotus", pogađali su fanovi u komentarima ispod objave.

Pogledaji ovo Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević tijekom trudnoće uredila je luksuzni stan, sad se pohvalila rezultatima: "Usred ovih akcija sam ja rodila!"

Podsjetimo, Lana je s partnerom Filipom Kratofilom dobila kćerkicu pred kraj studenog prošle godine.

Javno je otkrila i da je imala vrlo težak porod, a ispričala je i zašto je tjedne i tjedne provela u bolnici.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec i Ana Uršula Najev Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 2 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 3 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 +30 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Celebrity Ana Uršula Najev objavila fotografiju s mladićem o kojem priča cijela Hrvatska: "Neprocjenjivo, bravo!"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda i Zvonimr Boban Leonarda i Zvonimir Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban +17 Zvonimir i Leonarda Boban Celebrity Pomirili su se Leonarda i Zvonimir Boban: "Istina je, opet smo zajedno, jako smo sretni!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene