Njeno prvo zimsko ljetovanje

Splitska glumica uživa na zasluženom odmoru koji nije krenuo po planu, podijelila je i fotografije s plaže na kakve od nje nismo navikli!

Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić In Magazin: Nataša Janjić - 5 In Magazin: Nataša Janjić - 3 +19 In Magazin: Nataša Janjić - 4 Galerija

Nataša Janjić Medančić na društvenim mrežama ne prestaje dijeliti prizore iz Zanzibara gdje uživa s obitelji.

Naša nagrađivana kazališna, televizijska i filmska glumica Nataša Janjić Medančić s obitelji trenutno uživa u dalekom Zanzibaru.

S odmora se svakodnevno oglašava na društvenim mrežama, gdje pokazuje kako provodi svoje prvo zimsko ljetovanje, kako je ranije naglasila, a zadnjom fotografijom koju je objavila na Instagramu izazvala je posebno oduševljenje.

"Vrijeme je za kokos", napisala je glumica uz fotku na kojoj pozira u kupaćem kostimu na pješčanoj plaži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

"Prelijepa", "Uživaj", pisali su joj pratitelji koji od nje nisu navikli na ovakve prizore.

Još Natašinih fotografija s odmora pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Nataša Janjić Medančić Celebrity Naša glumica proslavila rođendan u baš posebnom izdanju, a obožavatelji se ne mogu nadiviti koliko je lijepa!

Kada se zaputila u Zanzibar, glumica je na društvenim mrežama otkrila da je s obitelji doživjela nezgodnu situaciju na zagrebačkom aerodromu.

"Za Dubai (UEA) putovnica treba vrijediti najmanje 6 mjeseci. Mi to nismo znali, nitko nas nije obavijestio, tako da je ovo drugi pokušaj ulaska u avion i odlaska na odmor. Prvi je neslavno propao zbog jednog člana", napisala je tada u Instagram Storyjima.

Pogledaji ovo In Magazin: Nataša Janjić - 5 inMagazin Nataša Janjić Medančić otvoreno o glumi, roditeljstvu i braku: ''Muž me često vraća na pravi put da ne zaboravimo jedno drugo''

Inače, Nataša se ove godine pridružila i ekipi najgledanije domaće serije "Kumovi", u kojoj je utjelovila lik Fani.

"Znam da je serija jako gledana i da ima svoje fanove, u njoj glumi veliki broj mojih divnih kolega, a uloga za koju sam pozvana simpatična je i zaokružena, bas me razveselio poziv. Uživala sam uplesti se među popularne junake i zavrtjeti priču u novom smjeru", rekla nam je ranije u intervjuu u kojem se osvrnula i na svoj privatni život.

Pogledaji ovo Nataša Janjić - 1 Celebrity Naša glumica svom je zgodnom suprugu pripremila iznenađenje pa u opisu otkrila: ''Konačno smo vršnjaci!''

"Za sad još uvijek poslovni život prilagođavam privatnom, a voljela bih da tako i ostane. Obitelj mi je dragocjena što je donijelo divno prestrukturiranje svih mojih prioriteta i začudo, donijelo mi neki poseban užitak i lakoću kad odlazim raditi. O logistici neću jer znate kako je stresna s dvoje malene djece, ali uz dobru organizaciju, nekad i uz neke nemoguće kombinacije i tjesnace, uspijevam. I jednostavno ne ostavlja mi vremena raditi stvari koje me ne vesele", objasnila nam je.

Nataša je sa suprugom Nenadom Medančićem u braku od 2018. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Kaju i sina Tonija.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić Tonči Huljić Tonči Huljić i Baby Lasagna - 1 Tonči Huljić i Baby Lasagna - 2 +15 In Magazin: Tonči Huljić Celebrity Tonči Huljić u jednakim problemima kao Thompson i Kolinda, upozorio je i obožavatelje!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 7 Lana Jurčević - 6 +28 Lana Jurčević - 5 Celebrity Lana Jurčević podijelila prizore bolničkih dana s kćeri: ''A ovako je bilo prije tri mjeseca...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene